Alla Ostar
Visar 1–36 av 74 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska ostarna som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Våra ostar passar perfekt till Tapas, förrätter eller desserter. Vi erbjuder hantverksmässiga ostar och ostar av högsta kvalitet av de flesta typer som produceras i Spanien, även med ursprungsbeteckning som DOP (Ursprungsbeteckning) eller IGP (Skyddad geografisk beteckning), till exempel Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero / La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón och Zamorano.
Vi erbjuder ostar gjorda av mjölk från ko, får, get, buffel eller blandmjölk med mjölk från två eller flera arter. Enligt konsistens erbjuder vi ostar som är mjuka, halvmjuka, fasta, hårda, blåmögliga eller gräddiga (bredbara). När det gäller smaken erbjuder vi ostar som är milda, medelstarka, starka, starka, med tryffel eller flera smaksatta ostar som chili, paprika, öl, vitt vin, rött vin, sött vin, valnötter, tomat, oregano, timjan, honung, svart vitlök, extra jungfruolivolja, svartpeppar och svamp (boletus).
Våra ostprodukter finns i flera olika format, bland annat hel ost (hela hjulet), halv ost (halv hjulet), klyftor i olika storlekar, skivade (förskivade) eller i gräddformat (bredbar). Våra ostar är vanligtvis förpackade i tillverkarens originalförpackning, som vanligtvis också är vakuumförpackad.
När det gäller lagring erbjuder vi ostar som är färska (fresco), mjuka (tierno), halvt lagrade (semicurado), lagrade (curado), gamla (viejo) och lagrade (añejo).
Vi erbjuder ett bra utbud av ostar för särskilda dieter, inklusive ekologiska, frigående, glutenfria, laktosfria, lätta, fettsnåla, saltade, utan konserveringsmedel, osaltade, veganska och vegetariska ostar.
I vårt utbud ingår de flesta av de förstklassiga och exklusiva spanska ostvarumärkena som 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo), Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Belt, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco, Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari, Rubio, Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor och Villacentero, med flera, eftersom denna förteckning inte är uttömmande.
Bland de mest kända spanska ostarna har vi Manchego, den lätt mest kända spanska osten i hela världen, är älskad för sin rika, smöriga smak och kompakta konsistens. Den finns i tre typer: lagrad, halvlagrad och gammal.
Cabrales-osten, även känd som Quesu Cabrales, Queso de Cabrales eller Cabraliego, är en mycket uppskattad ost och det mest internationella livsmedlet i den spanska nordliga regionen Asturien, med en intensiv, ihållande och något kryddig smak.
Tetillaost (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) är den mest karakteristiska och internationellt kända galiciska osten, som lätt känns igen på sin form och sin släta, tunna, halmgula skorpa. Ordet “tetilla” definierar tydligt den traditionella koniska, konkav-konvexa, päronliknande formen, med en liten “bröstvårta”, vilket är anledningen till att den kallas tetilla, som betyder bröstvårta på spanska.
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska ostar kan du besöka vårt inlägg om detta ämne i vår blogg: De mest kända spanska ostarna
-
La Borbolla
Afuega´l Pitu DOP atroncau blanco (vit) ost, hel bit
190,22 kr
320g • 459,16 kr / kg -
El Viso
Afuega´l Pitu DOP atroncau blancu (vit) ost, lagrad, från Asturien, hel bit
117,03 kr
300g • 390.10 kr / kg -
La Borbolla
Afuega´l Pitu DOP atroncau roxu (röd) ost med paprika, hel bit
190,22 kr
320g • 459,16 kr / kg -
Inés Granda - Pría Llanes
Ahumado de Pría smoked artisan cheese, mini wheel
190,27 kr
500 gr • 380.54 kr / kg -
La Pardina
Artisan matured goat´s cheese from Aragon, wedge
83,43 kr
200 gr • 417.15 kr / kg -
A Granxa Beley
Arzúa-Ulloa DOP cheese, mini wheel
104,70 kr
500 gr • 209.40 kr / kg -
Quesar
Arzúa-Ulloa DOP cheese, wheel
173,58 kr
800 gr • 216.98 kr / kg -
Cremositos del Zújar
Creamy artisan sheep cheese (torta), wheel
267,09 kr
Approx 700 gr • 381.56 kr / kg -
La Pasiega de Peña Pelada
Cremosuco artisan beer cheese, piece
216,47 kr
350 gr • 618.49 kr / kg -
Larsa
DOP Arzúa-Ulloa cow´s matured cheese, from Galicia, whole piece
222,32 kr
700 g • inf kr / kg -
Muuu Beee
Flor de Neu artisan cow´s cheese, piece
89,03 kr
120 gr • 741.92 kr / kg