Alla Ostar
12 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska ostarna som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Våra ostar passar perfekt till Tapas, förrätter eller desserter. Vi erbjuder hantverksmässiga ostar och ostar av högsta kvalitet av de flesta typer som produceras i Spanien, även med ursprungsbeteckning som DOP (Ursprungsbeteckning) eller IGP (Skyddad geografisk beteckning), till exempel Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero / La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón och Zamorano.
Vi erbjuder ostar gjorda av mjölk från ko, får, get, buffel eller blandmjölk med mjölk från två eller flera arter. Enligt konsistens erbjuder vi ostar som är mjuka, halvmjuka, fasta, hårda, blåmögliga eller gräddiga (bredbara). När det gäller smaken erbjuder vi ostar som är milda, medelstarka, starka, starka, med tryffel eller flera smaksatta ostar som chili, paprika, öl, vitt vin, rött vin, sött vin, valnötter, tomat, oregano, timjan, honung, svart vitlök, extra jungfruolivolja, svartpeppar och svamp (boletus).
Våra ostprodukter finns i flera olika format, bland annat hel ost (hela hjulet), halv ost (halv hjulet), klyftor i olika storlekar, skivade (förskivade) eller i gräddformat (bredbar). Våra ostar är vanligtvis förpackade i tillverkarens originalförpackning, som vanligtvis också är vakuumförpackad.
När det gäller lagring erbjuder vi ostar som är färska (fresco), mjuka (tierno), halvt lagrade (semicurado), lagrade (curado), gamla (viejo) och lagrade (añejo).
Vi erbjuder ett bra utbud av ostar för särskilda dieter, inklusive ekologiska, frigående, glutenfria, laktosfria, lätta, fettsnåla, saltade, utan konserveringsmedel, osaltade, veganska och vegetariska ostar.
I vårt utbud ingår de flesta av de förstklassiga och exklusiva spanska ostvarumärkena som 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo), Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Belt, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco, Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari, Rubio, Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor och Villacentero, med flera, eftersom denna förteckning inte är uttömmande.
Bland de mest kända spanska ostarna har vi Manchego, den lätt mest kända spanska osten i hela världen, är älskad för sin rika, smöriga smak och kompakta konsistens. Den finns i tre typer: lagrad, halvlagrad och gammal.
Cabrales-osten, även känd som Quesu Cabrales, Queso de Cabrales eller Cabraliego, är en mycket uppskattad ost och det mest internationella livsmedlet i den spanska nordliga regionen Asturien, med en intensiv, ihållande och något kryddig smak.
Tetillaost (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) är den mest karakteristiska och internationellt kända galiciska osten, som lätt känns igen på sin form och sin släta, tunna, halmgula skorpa. Ordet “tetilla” definierar tydligt den traditionella koniska, konkav-konvexa, päronliknande formen, med en liten “bröstvårta”, vilket är anledningen till att den kallas tetilla, som betyder bröstvårta på spanska.
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska ostar kan du besöka vårt inlägg om detta ämne i vår blogg: De mest kända spanska ostarna
-
Lácteas San Vicente
Conde Duque Ibérico torkad tryffelost, förskivad
93,99 kr
250 gr • 375,96 kr / kg93,99 kr
250 gr • 375,96 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Diablo cured fårost med mojo palmero picón (röd paprika), klyft
106,64 kr
200 g • 533,20 kr / kg106,64 kr
200 g • 533,20 kr / kg -
Don Apolonio
Don Apolonio Manchego Añejo-Reserva fårmjölksost, minst 10 månader, från Ciudad Real, hel bit
1 349,00 kr
Ca. 2,9 kg • 449,67 kr / kg1 349,00 kr
Ca. 2,9 kg • 449,67 kr / kg -
García Baquero
Halvhärdad mjölkblandad ost, halvt hjul
469,35 kr
Ca. 1,67 kg • 281,05 kr / kg469,35 kr
Ca. 1,67 kg • 281,05 kr / kg -
García Baquero
Halvhärdad mjölkblandad ost, minihjul
335,23 kr
930 gr • 360,46 kr / kg335,23 kr
930 gr • 360,46 kr / kg -
García Baquero
Halvtorkad blandad mjölkost, hjul
938,70 kr
Ca. 3,35 kg • 280,21 kr / kg938,70 kr
Ca. 3,35 kg • 280,21 kr / kg -
Villacenteno (García Baquero)
Manchego-torkad fårost DOP, klyfta
119,17 kr
150 g • 794,50 kr / kg119,17 kr
150 g • 794,50 kr / kg -
Villacenteno (García Baquero)
Manchego-torkad fårost DOP, minihjul
548,28 kr
Ca. 1 kg • 548,28 kr / kg548,28 kr
Ca. 1 kg • 548,28 kr / kg -
García Baquero
Reserva 12 lagrad blandad mjölkost, färdigskivad
95,07 kr
200 gr • 475,35 kr / kg95,07 kr
200 gr • 475,35 kr / kg -
García Baquero
Reserva 12 lagrad blandad mjölkost, klyft
88,81 kr
200 gr • 444,05 kr / kg88,81 kr
200 gr • 444,05 kr / kg -
El Gran Cardenal
Tryffel fårmjölk Castellano ost IGP, klyfta
163,40 kr
250 gr • 653,60 kr / kg163,40 kr
250 gr • 653,60 kr / kg