Integritetspolicy


Spansk Klubben / Spanish Club har åtagit sig att skydda våra kunders integritet. Ta dig tid att läsa igenom detta meddelande som förklarar vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den och dina rättigheter. Fevech Gourmet eVentures, S.L. (“Spansk Klubben”, “Spanish Club”, “vi” eller “oss”) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in via eller i samband med Spansk Klubben och eventuella tillhörande appar (“webbplatsen”).

 

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig?

Vi samlar in personuppgifter från dig när du lämnar dem till oss direkt och genom din användning av webbplatsen. Denna information kan omfatta följande:

Information som du lämnar till oss när du använder vår webbplats (t.ex. ditt namn, kontaktuppgifter, kön, produktrecensioner och all information som du lägger till i din kontoprofil);

Uppgifter om dina interaktioner med oss (t.ex. om du kontaktar vår kundtjänst, interagerar med oss på sociala medier);

Information som du ger oss när du deltar i en undersökning;

Information samlas in automatiskt med hjälp av cookies och annan spårningsteknik (t.ex. vilka sidor du har tittat på och om du har klickat på en länk i en av våra e-postuppdateringar). Vi kan också samla in information om den enhet som du använder för att komma åt vår webbplats.

Annan information som är nödvändig för att tillhandahålla webbplatsen, till exempel kan vi få tillgång till din plats om du ger oss ditt samtycke.

Om du också handlar i en av våra butiker kan vi kombinera information som du ger oss i butiken (t.ex. om du gör ett köp eller ansluter dig till vår e-postlista i butiken) med informationen ovan.

Dessa personuppgifter som samlas in av oss utesluter alla kredit- och betalkortsuppgifter och betalningsinformation, som enbart samlas in och hanteras av de två ledande företagen inom hantering av e-handelstransaktioner med kredit- och betalkort online: Stripe och PayPal. Båda är PCI Complaint och uppfyller de strikta standarderna för Payment Card Industry.

 

Vad använder vi dessa personuppgifter till?

Beroende på hur du använder vår webbplats, din interaktion med oss och de tillstånd du ger oss, kan de syften för vilka vi använder dina personuppgifter vara:

För att utföra din beställning och för att upprätthålla ditt onlinekonto.

För att hantera och svara på eventuella frågor eller klagomål till vår kundtjänst.

För att anpassa webbplatsen till dig och visa dig innehåll som vi tror att du är mest intresserad av, baserat på din kontoinformation, din köphistorik och din surfaktivitet.

För att förbättra och underhålla webbplatsen och övervaka dess användning.

För marknadsundersökningar, t.ex. kan vi kontakta dig för att få feedback om våra produkter.

För att skicka dig marknadsföringsmeddelanden och visa dig riktad reklam, där vi har ditt samtycke eller på annat sätt har tillstånd att göra det. För sådana kommer vi att begränsa dessa marknadsföringsmeddelanden till högst en gång i månaden.

I säkerhetssyfte, för att utreda bedrägerier och vid behov för att skydda oss själva och tredje parter.

För att uppfylla våra rättsliga och lagstadgade skyldigheter.

Vi förlitar oss på följande rättsliga grund, enligt dataskyddslagen, för att behandla dina personuppgifter:

Eftersom behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett avtal med dig, eller vidta åtgärder innan vi ingår ett avtal med dig (t.ex. om du har gjort ett köp hos oss använder vi dina personuppgifter för att uppfylla din beställning).

Eftersom vi har fått ditt samtycke (t.ex. när du kontaktar oss med en fråga, när du lägger till valfri information i din kontoprofil eller om du samtycker till att få marknadsföring från oss).

Eftersom det ligger i vårt legitima intresse som e-handelsleverantör att upprätthålla och marknadsföra våra tjänster. Vi försöker alltid förstå mer om våra kunder för att kunna erbjuda de bästa produkterna och den bästa kundupplevelsen. Vi använder information om dig för att skräddarsy din visning av webbplatsen, för att göra den mer intressant och relevant när det gäller de produkter och erbjudanden som visas.

Vår webbplats kan ge dig möjlighet att lägga till ytterligare information till din kontoprofil, till exempel födelsedatum och personliga preferenser när det gäller mat- och dryckesprodukter. Vi behandlar denna information med känslighet och strikt sekretess. Du behöver inte lämna denna information till oss och kan ta bort den eller uppdatera den när som helst.

Marknadsföring

Vi älskar att kommunicera med våra kunder och därför kan vi, beroende på dina marknadsföringspreferenser, använda dina personuppgifter för att skicka dig marknadsföringsmeddelanden via e-post med en frekvens på högst en gång i månaden. Vissa av dessa meddelanden kan vara skräddarsydda för dig, baserat på din tidigare surf- eller köpaktivitet och annan information som vi har om dig.

Om du inte längre vill få marknadsföringsmeddelanden från oss (eller om du vill välja tillbaka!) kan du när som helst ändra dina preferenser genom att kontakta oss (uppgifter nedan), klicka på länken “avregistrera” i ett e-postmeddelande eller uppdatera dina inställningar på ditt konto. Om du avregistrerar dig från marknadsföring, observera att vi fortfarande kan komma att kontakta dig med servicemeddelanden då och då (t.ex. beställnings- och leveransbekräftelser och information om dina juridiska rättigheter).

Du kan också se annonser för vår webbplats på webbplatser från tredje part, bland annat på sociala medier. Dessa annonser kan skräddarsys för dig med hjälp av cookies (som spårar din webbaktivitet, så att vi kan visa annonser för kunder som har besökt vår webbplats). Om du ser en annons på sociala medier kan det bero på att vi har anlitat det sociala nätverket för att visa annonser för våra kunder eller användare som matchar våra kunders demografiska profil. I vissa fall kan detta innebära att din e-postadress delas med det sociala nätverket. Om du inte längre vill se skräddarsydda annonser kan du ändra dina cookie- och sekretessinställningar i din webbläsare och på dessa webbplatser från tredje part.

 

Vem delar vi dessa personuppgifter med?

Vi delar kundernas personuppgifter med tredje part under följande omständigheter:

Med andra företag i vår företagsgrupp, om det är nödvändigt för att driva webbplatsen.

Med våra leverantörer och tjänsteleverantörer som arbetar för oss, t.ex. betalningsförmedlare och leveransföretag.

Med våra professionella och juridiska rådgivare.

Med tredje parter som arbetar med förebyggande och upptäckt av bedrägerier.

Med brottsbekämpande eller andra statliga myndigheter, t.ex. för att rapportera ett bedrägeri eller som svar på en laglig begäran.

I händelse av att vi säljer några företagstillgångar kan våra kunders personuppgifter lämnas ut till en potentiell köpare. I detta fall kommer vi att göra rimliga försök att se till att köparen kommer att vara bunden av villkoren i denna sekretesspolicy.

I annat fall där vi har ditt samtycke eller på annat sätt är lagligt tillåtna att göra det.

 

Lagring och bevarande

Vi använder oss av tjänsteleverantörer runt om i världen. Följaktligen kan dina personuppgifter behandlas i länder utanför Europa, inklusive i länder där du kan ha färre lagliga rättigheter i fråga om dina uppgifter än vad du har enligt lokal lagstiftning. Om vi överför personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet kommer vi, i enlighet med gällande lagstiftning, att se till att dina integritetsrättigheter skyddas på ett adekvat sätt genom lämpliga skyddsåtgärder, i synnerhet EU:s standardavtalsklausuler.

Vi kommer att behålla dina personuppgifter så länge som vi behöver dem för de syften som anges ovan, och denna period kommer alltså att variera beroende på dina interaktioner med oss. Om du till exempel har gjort ett köp hos oss kommer vi att bevara ett register över ditt köp under den period som krävs för fakturering, skatt och garanti. Vi kan också komma att spara en korrespondens med dig (t.ex. om du har lämnat in ett klagomål om en produkt) så länge som det är nödvändigt för att skydda oss från ett rättsligt anspråk. Om vi inte längre har något behov av att behålla din information kommer vi att radera den. Observera att om du avregistrerar dig från vår marknadsföringskommunikation kommer vi att spara din e-postadress för att se till att vi inte skickar marknadsföringsmeddelanden till dig i framtiden.

 

Säkerhet

Den här webbplatsen säkerställer att data krypteras när de lämnar webbplatsen. Denna process innebär att information eller data omvandlas till en kod för att förhindra obehörig åtkomst. Denna webbplats följer denna process och använder säkra metoder för att garantera skyddet av alla kredit- och betalkortstransaktioner. Krypteringsmetoder som SSL används för att skydda kunduppgifter när de överförs till och från denna webbplats via en säker kommunikationskanal.

Även om vi gör allt som står i vår makt för att se till att personuppgifter alltid är skyddade från vår webbplats kan vi inte garantera säkerheten och integriteten hos den information som har överförts till vår webbplats.

Barn och minderåriga

Vår webbplats är inte avsedd för, och bör inte användas av, barn under 18 år. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn under 18 år.

 

Cookies

Våra webbplatser använder cookies och liknande tekniker för att tillhandahålla vissa funktioner på webbplatsen, förstå och mäta dess prestanda och leverera riktad reklam. Se vår Cookie Policy här för mer information om vilka cookies vi använder och hur du ändrar dina cookieinställningar.

 

Dina rättigheter

Du har vissa rättigheter när det gäller dina personuppgifter, inklusive rätten att få tillgång till, överföra, korrigera och begära att dina personuppgifter raderas.

Du har också rätt att invända mot att dina personuppgifter används för vissa ändamål, inklusive att skicka marknadsföring till dig. Se “Marknadsföring” ovan för mer information om hur du kan avstå från marknadsföring.

Vi kommer att uppfylla alla förfrågningar om att utöva dina rättigheter i enlighet med tillämplig lag. Var dock medveten om att det finns ett antal begränsningar för dessa rättigheter och att det kan finnas omständigheter där vi inte kan uppfylla din begäran. Om du vill göra en begäran om dina personuppgifter, eller om du har några frågor eller funderingar om dina personuppgifter, ska du kontakta oss via nedanstående uppgifter. Du har också rätt att kontakta din lokala tillsynsmyndighet för dataskydd.

 

Kundservice

Om du har några frågor om någon aspekt av vår Integritetspolicy kan du kontakta oss på nedanstående adress:

Telefon: +34 618 37 59 55

E-post: [email protected]

Adress: Carrer Can Ripoll 29, Sant Vicenç de Montalt, Barcelona 08394, Spanien.