Alla Charkuterier
Visar 1–36 av 42 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska charkuterierna och korvarna (embutidos) som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Vi erbjuder hantverksmässiga produkter och produkter av högsta kvalitet av de flesta populära typerna av spansk charkuteri och korv, inklusive salchichón, chorizo, lomo (eller lomo embuchado), fuet eller espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc eller katalansk bull , longaniza (llonganissa), coppa, morcón, presa, sacallona, spansk salami, kalkonbröst, mortadella ibérica, ankskinka, pan montañés, pancetta, tocino, didalet, somalla, cigaleta, chicharrones, botillo, compango, fläskost och Lunch (lunch). Inklusive produkter med ursprungsbeteckning, t.ex. DOP (Ursprungsbeteckning), IGP (Skyddad geografisk beteckning) eller ETG (Traditionell specialitet Garanterad), vilket inkluderar Salchichón från Vic, Llonganissa från Vic, Sobrasada från Mallorca, Chorizo Riojano från La Rioja, Chorizo Cantimpalos från Segovia, Chorizo från León och Morcilla från Burgos.
Vi erbjuder korvar från Iberico, White och Duroc-svin. Ibericokorvarna är tillverkade av Bellota- eller Cebo Iberico-svin (svarta grisar), antingen 100 %, 75 % eller 50 % renrasiga. Vi erbjuder också några av de mest populära spanska korvarna och charkuteriprodukterna gjorda av kött från kalkon, tjur, ko, vildsvin, hjort, gås och anka.
Våra produkter finns i flera olika format, bland annat hela torrlagade bitar, delbitar av en halv eller en tredjedel av en bit, cañas eller media cañas, förskivade eller skivade i vakuumförpackningar eller förpackningar med skyddande atmosfär, blockbitar, tärningar i små tärningar eller remsor, i förpackningar med flera bitar, hela bitar i premiumförpackningar, minipåsar, snackpåsar, blandade förpackningar eller premiumset. Chorizobitar finns i sarta, vela, cular eller skivad form, både söta och kryddiga med paprika (pimentón).
I vårt utbud ingår de flesta av de exklusiva spanska chark- och korvmärkena av högsta kvalitet, t.ex. Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blázquez, Sánchez Romero Carvajal, El Zagal och COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot, Peña Cruz, Boadas 1880, Iberico Sierra Azuaga, Palacios, Can Duran, Exentis, Pedragosa, España e Hijos, Mayoral (La Pirenaica), Señorío de Montanera, Crisol, Abras, Alfonso Sáez, Can Company, Carlit, Casa Fígols, Cecinas Pablo, Corte Noble, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Iglesias, La Alegría, La Flor de Mallorca, La Posada, La Selva, La Unión, La Venta Tabanera, Lainurvi, Legado Ibéricom Martiko, Noel, Obach, Pont, Rio, Sánchez Alcaraz, Señora Julia, Sierra Noble, La Alegría Riojana, Tia Felipa, Urban Picnic, Urkabe, Valldan y Vallina. Allt erbjuds till bästa möjliga pris och av högsta kvalitet. Alla våra produkter har långa mognadsperioder och är noggrant utvalda för att ge dig bästa värde och tillfredsställelse. Charcuterie- och korvprodukter som du verkligen kommer att njuta av.
De mest populära spanska korvarna:
Chorizo: Chorizo är den mest populära charkuterivaran i Spanien och är ett måste i alla spanska kök och restauranger. Den finns i dussintals olika varianter: Rökta, kryddiga, torkade eller råa, chorizos är ett måste i köket och även på bordet. Cular från Salamanca, från Pamplona, från Cantimpalos, från El Bierzo, från La Rioja, från Soria, från Aracena, från Ronda, Ibérico från Huelva, från Los Pedroches, från Extremadura, från Teror (Kanarieöarna).
Salchichón: Den mest kända salchichónen är förmodligen den från den katalanska staden Vic, som görs med vitt fläsk, även om den på senare år har vunnit mark med Ibérico-fläsk (svart gris).
Fuet: Det är en typisk katalansk korv som har andra namn beroende på produktionsområdet: “somaia”, “espetec”, “secallona”.
Lomo (fläskkarré) / Lomo embuchado: Denna korv tillverkas av ryggar från Ibérico-svin som fötts upp med ekollon och konkurrerar i kvalitet och rykte med de bästa Ibérico-skinkorna från reservat. Låren väljs ut med lite fett och överdraget med rökt paprika och salt.
Chistorra (Txistorra): Denna färska korv, med sin intensiva smak och rödaktiga färg, är mycket populär i Navarra och Baskien i norra Spanien och även i vissa delar av Aragonien.
Sobrasada: Det är den mest kända korven på Balearerna, särskilt på Mallorca, även om den inte är den enda i Spanien. Mallorcas sobrasada är den mest kända tack vare den svarta grisen som ger en mer smakrik och smaskig version än sina motsvarigheter. Den skyddas av en ursprungsbeteckning (DOP) och tillsynsrådet ser till att ingredienserna och produktionsmetoden är de traditionella.
Butifarra: En familj av korvar som sträcker sig över hela det gamla kungadömet Aragonien (ett område som kännetecknas av sin utmärkta korv), från Pyrenéerna till Valencia och Balearerna, med en mängd olika varianter i Katalonien. En av de mest kända butifarrakorvarna är korven från La Garriga.
Morcilla: Den mest populära morcilla är den som tillverkas i Burgos (Kastilien och Leon), men det är inte den enda sorten i Spanien. Morcilla av lök, som också är ganska populär i Spanien, även om den också äts stekt, är vanligare i grytor som fabada asturiana eller fläskkotletter (callos).
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska charkuterier och korvar (embutidos) kan du besöka vårt inlägg om detta ämne på vår blogg: De populäraste charkuterierna/korvarna (embutidos) i Spanien
-
España e Hijos
3-Pack Traditionellt sortiment med Chorizo, Salchichón och Lomo, från Toledo, halva bitar
252,45 kr
3 x 300g • 280,50 kr / kg -
Joselito
Caña de Lomo (cured pork loin), large piece
1 560,48 kr
Approx. 1,2 kg • 1 300,40 kr / kg -
Joselito
Caña de Lomo (cured pork loin), pre-sliced
192,68 kr
70 gr • 2 752,57 kr / kg -
Sánchez Romero Carvajal
Caña de lomo de bellota (cured pork loin of acorn-fed pig) 100% Ibérico, whole piece
1 078,48 kr
Approx. 950 gr • 1 135,24 kr / kg -
Cinco Jotas
Caña de lomo pata negra Natural without paprika (pork loin of acorn-fed pig) 100% Ibérico, piece
1 144,15 kr
Approx. 800 gr • 1 430,19 kr / kg -
Cinco Jotas
Caña de lomo pata negra Traditional with paprika (pork loin of acorn-fed pig) 100% Ibérico, piece
1 132,10 kr
Approx. 800 gr • 1 415,13 kr / kg -
Palcarsa
Charcuterie board, mixed with 5 types, pre-sliced 150 gr
68,69 kr
150 gr • 457,93 kr / kg -
Cinco Jotas (5J)
Cinco Jotas (5J) Tangram box “A timeless ritual” mixed pack gift set, pre-sliced
1 988,25 kr
6 x 80 gr • 4 142,19 kr / kg -
Cinco Jotas (5J)
Cinco Jotas 4 Aces Pack – 4 best sellers: Ibérico Ham, Shoulder Ham, Loin and Shoulder-Cut, from Jabugo, pre-sliced
1 068,23 kr
4 x 80 g • 3 338,22 kr / kg -
Cinco Jotas
Cinco Jotas Cañas Selection 3-pack gift set
1 626,75 kr
3 x 400 gr • 1 355,63 kr / kg -
Blázquez
Cured Loin (lomo) of 50% Ibérico de cebo pig, from Guijuelo, Salamanca, pre-sliced
116,52 kr
100 gr • 1 165,20 kr / kg -
Blázquez
Cured loin (lomo) of acorn-fed 50% Ibérico pig “Admiración”, from Guijuelo, Salamanca, half-piece
680,95 kr
Approx. 650 gr • 1 047,62 kr / kg -
Blázquez
Cured loin (lomo) of acorn-fed 50% Ibérico pig “Admiración”, from Guijuelo, Salamanca, pre-sliced
134,36 kr
100 gr • 1 343,60 kr / kg -
Blázquez
Cured loin (lomo) of cebo de campo 50% Ibérico pig, from Guijuelo, Salamanca, half-piece
495,62 kr
Approx. 600 gr • 826,03 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Ekollonmatad Ibérico-kött från Andalusien, med jamón (skinka), lomo, chorizo och salchichón, från Andalusien, skivad
216,78 kr
130g • 1 667,54 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Ibérico (50 %) de cebo charkuterier med lomo, chorizo och salchichón, i skivor
107,85 kr
140g • 770,36 kr / kg -
Iglesias
Ibérico 50% de cebo assortment with ham (jamón), chorizo, salchichón and lomo (loin), pre-sliced
180,15 kr
200 gr • 900,75 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Länd (lomo) av ekollonmatad 100 % Ibérico, torrtorkad, från Andalusien, skivad
118,69 kr
60g • 1 978,17 kr / kg -
Corte Noble (Argal)
Lomo (cured loin) 50% Ibérico de cebo de campo – traditional from Extremadura, pre-sliced
108,33 kr
75 gr • 1 444,40 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo (cured loin) Ibérico (50%) de cebo, pre-sliced in thin slices
150,50 kr
100 gr • 1 505,00 kr / kg -
España e Hijos
Lomo (cured loin) Ibérico 50% de cebo, from Toledo, half-piece
421,15 kr
Approx. 600 gr • 701,92 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo cabecero (cured head neck loin), 50% Duroc race, pre-sliced
70,85 kr
100 gr • 708,50 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo cabecero (cured head neck loin), pre-sliced
41,57 kr
2 x 40 gr • 519,63 kr / kg -
Mayoral (La Pirenaica)
Lomo cabecero a la pimienta (pepper cured head neck loin), from Huesca, piece
311,49 kr
Approx. 1,1 kg • 283,17 kr / kg -
Mayoral (La Pirenaica)
Lomo cabecero al pimentón (paprika cured head neck loin), from Huesca, piece
311,49 kr
Approx. 1 kg • 311,49 kr / kg -
La Alegría
Lomo curado (cured loin) Reserva, from La Rioja, media caña (half piece)
140,38 kr
Approx. 350 gr • 401,09 kr / kg