Alla Charkuterier
Visar 1–36 av 44 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska charkuterierna och korvarna (embutidos) som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Vi erbjuder hantverksmässiga produkter och produkter av högsta kvalitet av de flesta populära typerna av spansk charkuteri och korv, inklusive salchichón, chorizo, lomo (eller lomo embuchado), fuet eller espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc eller katalansk bull , longaniza (llonganissa), coppa, morcón, presa, sacallona, spansk salami, kalkonbröst, mortadella ibérica, ankskinka, pan montañés, pancetta, tocino, didalet, somalla, cigaleta, chicharrones, botillo, compango, fläskost och Lunch (lunch). Inklusive produkter med ursprungsbeteckning, t.ex. DOP (Ursprungsbeteckning), IGP (Skyddad geografisk beteckning) eller ETG (Traditionell specialitet Garanterad), vilket inkluderar Salchichón från Vic, Llonganissa från Vic, Sobrasada från Mallorca, Chorizo Riojano från La Rioja, Chorizo Cantimpalos från Segovia, Chorizo från León och Morcilla från Burgos.
Vi erbjuder korvar från Iberico, White och Duroc-svin. Ibericokorvarna är tillverkade av Bellota- eller Cebo Iberico-svin (svarta grisar), antingen 100 %, 75 % eller 50 % renrasiga. Vi erbjuder också några av de mest populära spanska korvarna och charkuteriprodukterna gjorda av kött från kalkon, tjur, ko, vildsvin, hjort, gås och anka.
Våra produkter finns i flera olika format, bland annat hela torrlagade bitar, delbitar av en halv eller en tredjedel av en bit, cañas eller media cañas, förskivade eller skivade i vakuumförpackningar eller förpackningar med skyddande atmosfär, blockbitar, tärningar i små tärningar eller remsor, i förpackningar med flera bitar, hela bitar i premiumförpackningar, minipåsar, snackpåsar, blandade förpackningar eller premiumset. Chorizobitar finns i sarta, vela, cular eller skivad form, både söta och kryddiga med paprika (pimentón).
I vårt utbud ingår de flesta av de exklusiva spanska chark- och korvmärkena av högsta kvalitet, t.ex. Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blázquez, Sánchez Romero Carvajal, El Zagal och COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot, Peña Cruz, Boadas 1880, Iberico Sierra Azuaga, Palacios, Can Duran, Exentis, Pedragosa, España e Hijos, Mayoral (La Pirenaica), Señorío de Montanera, Crisol, Abras, Alfonso Sáez, Can Company, Carlit, Casa Fígols, Cecinas Pablo, Corte Noble, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Iglesias, La Alegría, La Flor de Mallorca, La Posada, La Selva, La Unión, La Venta Tabanera, Lainurvi, Legado Ibéricom Martiko, Noel, Obach, Pont, Rio, Sánchez Alcaraz, Señora Julia, Sierra Noble, La Alegría Riojana, Tia Felipa, Urban Picnic, Urkabe, Valldan y Vallina. Allt erbjuds till bästa möjliga pris och av högsta kvalitet. Alla våra produkter har långa mognadsperioder och är noggrant utvalda för att ge dig bästa värde och tillfredsställelse. Charcuterie- och korvprodukter som du verkligen kommer att njuta av.
De mest populära spanska korvarna:
Chorizo: Chorizo är den mest populära charkuterivaran i Spanien och är ett måste i alla spanska kök och restauranger. Den finns i dussintals olika varianter: Rökta, kryddiga, torkade eller råa, chorizos är ett måste i köket och även på bordet. Cular från Salamanca, från Pamplona, från Cantimpalos, från El Bierzo, från La Rioja, från Soria, från Aracena, från Ronda, Ibérico från Huelva, från Los Pedroches, från Extremadura, från Teror (Kanarieöarna).
Salchichón: Den mest kända salchichónen är förmodligen den från den katalanska staden Vic, som görs med vitt fläsk, även om den på senare år har vunnit mark med Ibérico-fläsk (svart gris).
Fuet: Det är en typisk katalansk korv som har andra namn beroende på produktionsområdet: “somaia”, “espetec”, “secallona”.
Lomo (fläskkarré) / Lomo embuchado: Denna korv tillverkas av ryggar från Ibérico-svin som fötts upp med ekollon och konkurrerar i kvalitet och rykte med de bästa Ibérico-skinkorna från reservat. Låren väljs ut med lite fett och överdraget med rökt paprika och salt.
Chistorra (Txistorra): Denna färska korv, med sin intensiva smak och rödaktiga färg, är mycket populär i Navarra och Baskien i norra Spanien och även i vissa delar av Aragonien.
Sobrasada: Det är den mest kända korven på Balearerna, särskilt på Mallorca, även om den inte är den enda i Spanien. Mallorcas sobrasada är den mest kända tack vare den svarta grisen som ger en mer smakrik och smaskig version än sina motsvarigheter. Den skyddas av en ursprungsbeteckning (DOP) och tillsynsrådet ser till att ingredienserna och produktionsmetoden är de traditionella.
Butifarra: En familj av korvar som sträcker sig över hela det gamla kungadömet Aragonien (ett område som kännetecknas av sin utmärkta korv), från Pyrenéerna till Valencia och Balearerna, med en mängd olika varianter i Katalonien. En av de mest kända butifarrakorvarna är korven från La Garriga.
Morcilla: Den mest populära morcilla är den som tillverkas i Burgos (Kastilien och Leon), men det är inte den enda sorten i Spanien. Morcilla av lök, som också är ganska populär i Spanien, även om den också äts stekt, är vanligare i grytor som fabada asturiana eller fläskkotletter (callos).
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska charkuterier och korvar (embutidos) kan du besöka vårt inlägg om detta ämne på vår blogg: De populäraste charkuterierna/korvarna (embutidos) i Spanien
-
Señorío de Montanera
100 % iberisk Bellota vikt rygg (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Extremadura, st.
1 686,40 kr
Ca. 1,1 kg • 1 533,09 kr / kg1 686,40 kr
Ca. 1,1 kg • 1 533,09 kr / kg -
España e Hijos
3-pack Traditionellt sortiment med Chorizo, Salchichón och Lomo (rygg), från Toledo, halva delar
315,62 kr
3 x 300 gr • 280,50 kr / kg315,62 kr
3 x 300 gr • 280,50 kr / kg -
Sánchez Alcaraz
50 % Duroc Caña de Lomo (fläskkarré), från Extremadura, halvt
316,31 kr
650 g • 486,63 kr / kg316,31 kr
650 g • 486,63 kr / kg -
Joselito
Caña de Lomo (stekt sidfläsk), stor bit
1 634,94 kr
Ca. 1,2 kg • 1 300,40 kr / kg1 634,94 kr
Ca. 1,2 kg • 1 300,40 kr / kg -
Joselito
Caña de Lomo (torkad sidfläsk), förskivad
222,09 kr
70 gr • 2 752,57 kr / kg222,09 kr
70 gr • 2 752,57 kr / kg -
Sánchez Romero Carvajal
Caña de lomo de bellota (torkad sidfläsk från ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, hel bit
1 078,48 kr
Ca. 950 gr • 1 135,24 kr / kg1 078,48 kr
Ca. 950 gr • 1 135,24 kr / kg -
Sánchez Alcaraz
Caña de Lomo de cebo 50% Ibérico (fläskkarré), från Extremadura, halvt stycke
656,73 kr
700 - 800 g • 820,91 kr / kg656,73 kr
700 - 800 g • 820,91 kr / kg -
Cinco Jotas
Caña de lomo pata negra Naturlig utan paprika (fläskkarré av ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, st.
1 144,15 kr
Ca. 800 g • 1 430,19 kr / kg1 144,15 kr
Ca. 800 g • 1 430,19 kr / kg -
Cinco Jotas
Caña de lomo pata negra Traditionell med paprika (fläskkarré från ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, bit
1 132,10 kr
Ca. 800 gr • 1 415,13 kr / kg1 132,10 kr
Ca. 800 gr • 1 415,13 kr / kg -
Palcarsa
Charkbräda, blandad med 5 sorter, färdigskivad 150 gr
81,92 kr
150 gr • 457,93 kr / kg81,92 kr
150 gr • 457,93 kr / kg -
Cinco Jotas (5J)
Cinco Jotas 4 Ess Pack – 4 bästsäljare: Ibérico skinka, axelskinka, rygg och axelskuren, från Jabugo, färdigskivad
1 142,94 kr
4 x 80 g • 3 571,70 kr / kg1 142,94 kr
4 x 80 g • 3 571,70 kr / kg -
Cinco Jotas
Cinco Jotas Cañas Selection 3-pack presentset
1 626,75 kr
3 x 400 gr • 1 355,63 kr / kg1 626,75 kr
3 x 400 gr • 1 355,63 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Ekollonmatad Ibérico charkfat med jamón (skinka), lomo (rygg), chorizo och salchichón, från Andalusien, färdigskivad
264,50 kr
130 gr • 1 667,54 kr / kg264,50 kr
130 gr • 1 667,54 kr / kg -
Blázquez
Härdad rygg (lomo) av 50 % Ibérico de cebo gris, från Guijuelo, Salamanca, färdigskivad
116,52 kr
100 gr • 1 165,20 kr / kg116,52 kr
100 gr • 1 165,20 kr / kg -
Iglesias
Ibérico 50% de cebo sortiment med skinka (jamón), chorizo, salchichón och lomo (rygg), färdigskivad
180,15 kr
200 gr • 900,75 kr / kg180,15 kr
200 gr • 900,75 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Iberisk (50 %) charkfat med rygg, chorizo och korv, färdigskivad
107,85 kr
140 gr • 770,36 kr / kg107,85 kr
140 gr • 770,36 kr / kg -
Boadas 1880
Kalkonbottnad ben (härdad ländliknande), förskivad
60,48 kr
2 x 40 gr • 566,38 kr / kg60,48 kr
2 x 40 gr • 566,38 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Kronblad (extra tunna) – Iberisk betesrygg (50%), förskivad
100,38 kr
80 gr • 1 254,75 kr / kg100,38 kr
80 gr • 1 254,75 kr / kg -
España e Hijos
Länd (cured loin) Iberiskt 50% bete, från Toledo, halvt
468,21 kr
Ca. 600 gr • 701,92 kr / kg468,21 kr
Ca. 600 gr • 701,92 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Länd (lomo) av ekollonmatad 100 % Ibérico, torrtorkad, från Andalusien, förskivad
126,28 kr
60 gr • 1 978,17 kr / kg126,28 kr
60 gr • 1 978,17 kr / kg -
Corte Noble (Argal)
Lomo (torkad rygg) 50 % iberisk från Cebo de Campo – traditionell från Extremadura, färdigskivad
108,33 kr
75 gr • 1 444,40 kr / kg108,33 kr
75 gr • 1 444,40 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Lomo (torkad rygg) de Cebo Ibérico 50%, förskivad
118,81 kr
100 gr • 1 188,10 kr / kg118,81 kr
100 gr • 1 188,10 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo (torkad rygg) Ibérico (50%) de cebo, förskivad i tunna skivor
151,66 kr
100 gr • 1 505,00 kr / kg151,66 kr
100 gr • 1 505,00 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo cabecero (härdad huvudhalsrygg), 50 % Duroc race, förskivad
85,91 kr
100 gr • 708,50 kr / kg85,91 kr
100 gr • 708,50 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo cabecero (härdad huvudhalsrygg), förskivad
46,29 kr
2 x 40 gr • 519,63 kr / kg46,29 kr
2 x 40 gr • 519,63 kr / kg -
Mayoral (La Pirenaica)
Lomo Cabecero al paprika (paprikakurerad huvudhalsrygg), från Huesca, st.
349,84 kr
Ca. 1 kg • 311,49 kr / kg349,84 kr
Ca. 1 kg • 311,49 kr / kg -
La Alegría
Lomo curado (bottnad rygg) Reserva, från La Rioja, media caña (halvbit)
140,38 kr
Ca. 350 gr • 401,09 kr / kg140,38 kr
Ca. 350 gr • 401,09 kr / kg -
España e Hijos
Lomo embuchado (torkad rygg) Gran Reserva, från Toledo, 1/3 st
157,63 kr
Ca. 400 gr • 361,20 kr / kg157,63 kr
Ca. 400 gr • 361,20 kr / kg -
España e Hijos
Lomo embuchado (torkad rygg) Gran Reserva, från Toledo, st
355,48 kr
Ca. 1,2 kg • 296,23 kr / kg355,48 kr
Ca. 1,2 kg • 296,23 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo embuchado (torkad rygg) Reserva 1880, förskivad
64,46 kr
80 gr • 677,88 kr / kg64,46 kr
80 gr • 677,88 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo embuchado (torkad rygg), block
144,00 kr
300 gr • 480,00 kr / kg144,00 kr
300 gr • 480,00 kr / kg -
España e Hijos
Lomo embuchado (torkad rygg), från Toledo, förskivad
67,48 kr
2 x 75 gr • 449,87 kr / kg67,48 kr
2 x 75 gr • 449,87 kr / kg -
Cinco Jotas
Lomo pata negra Traditionell med paprika (fläskkarré av ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, förskivad
225,94 kr
80 gr • 2 824,25 kr / kg225,94 kr
80 gr • 2 824,25 kr / kg -
Sánchez Romero Carvajal
Media Caña de lomo de bellota (torkad sidfläsk av ekollonmatad gris) 100 % Iberico, halvt stycke
536,23 kr
Ca. 475 gr • 1 128,91 kr / kg536,23 kr
Ca. 475 gr • 1 128,91 kr / kg -
Cinco Jotas
Media caña de lomo pata negra Naturlig utan paprika (fläskkarré av ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, halvt stycke
783,25 kr
Ca. 400 gr • 1 958,13 kr / kg783,25 kr
Ca. 400 gr • 1 958,13 kr / kg -
Cinco Jotas
Media caña de lomo pata negra Traditionell med paprika (fläskkarré från ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, halvt stycke
783,25 kr
Ca. 400 gr • 1 958,13 kr / kg783,25 kr
Ca. 400 gr • 1 958,13 kr / kg