Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Peppartorkad huvudhalsrygg, från Huesca, st
311,49 kr
Typ
Lomo
VARIETY
Pepper cured cabecero
Ras
Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt
1,1kg
KROPPSDEL
Producent
Mayoral (La Pirenaica)
Vin/Drycker och Mat:
Ca. 1,1 kg Mayorals peppartorkad huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero a la pimienta), i vakuumförseglad förpackning.
Utvecklad med den övre delen av grisen, axel och nacke, impregnerad med peppar och fylld i mesh. Denna ryggsektion innehåller precis rätt mängd fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls i nät, så att de får härda till det optimala ögonblicket. Snittet är rödaktigt med sin fettinfiltrerade, intensiva och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!
Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Ca. 1,1 kg Mayorals peppartorkad huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero a la pimienta), i vakuumförseglad förpackning.
Utvecklad med den övre delen av grisen, axel och nacke, impregnerad med peppar och fylld i mesh. Denna ryggsektion innehåller precis rätt mängd fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls i nät, så att de får härda till det optimala ögonblicket. Snittet är rödaktigt med sin fettinfiltrerade, intensiva och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!
Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Fläskhuvud/halsrygg, salt, dextros, maltodextrin, peppar, kryddor, antioxidant (E-301), konserveringsmedel (E-250E-252). Konstgjord hölje.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats.
Producent: Pirenaica del Jamón, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.