Alla Charkuterier
Visar 1–36 av 44 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska charkuterierna och korvarna (embutidos) som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Vi erbjuder hantverksmässiga produkter och produkter av högsta kvalitet av de flesta populära typerna av spansk charkuteri och korv, inklusive salchichón, chorizo, lomo (eller lomo embuchado), fuet eller espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc eller katalansk bull , longaniza (llonganissa), coppa, morcón, presa, sacallona, spansk salami, kalkonbröst, mortadella ibérica, ankskinka, pan montañés, pancetta, tocino, didalet, somalla, cigaleta, chicharrones, botillo, compango, fläskost och Lunch (lunch). Inklusive produkter med ursprungsbeteckning, t.ex. DOP (Ursprungsbeteckning), IGP (Skyddad geografisk beteckning) eller ETG (Traditionell specialitet Garanterad), vilket inkluderar Salchichón från Vic, Llonganissa från Vic, Sobrasada från Mallorca, Chorizo Riojano från La Rioja, Chorizo Cantimpalos från Segovia, Chorizo från León och Morcilla från Burgos.
Vi erbjuder korvar från Iberico, White och Duroc-svin. Ibericokorvarna är tillverkade av Bellota- eller Cebo Iberico-svin (svarta grisar), antingen 100 %, 75 % eller 50 % renrasiga. Vi erbjuder också några av de mest populära spanska korvarna och charkuteriprodukterna gjorda av kött från kalkon, tjur, ko, vildsvin, hjort, gås och anka.
Våra produkter finns i flera olika format, bland annat hela torrlagade bitar, delbitar av en halv eller en tredjedel av en bit, cañas eller media cañas, förskivade eller skivade i vakuumförpackningar eller förpackningar med skyddande atmosfär, blockbitar, tärningar i små tärningar eller remsor, i förpackningar med flera bitar, hela bitar i premiumförpackningar, minipåsar, snackpåsar, blandade förpackningar eller premiumset. Chorizobitar finns i sarta, vela, cular eller skivad form, både söta och kryddiga med paprika (pimentón).
I vårt utbud ingår de flesta av de exklusiva spanska chark- och korvmärkena av högsta kvalitet, t.ex. Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blázquez, Sánchez Romero Carvajal, El Zagal och COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot, Peña Cruz, Boadas 1880, Iberico Sierra Azuaga, Palacios, Can Duran, Exentis, Pedragosa, España e Hijos, Mayoral (La Pirenaica), Señorío de Montanera, Crisol, Abras, Alfonso Sáez, Can Company, Carlit, Casa Fígols, Cecinas Pablo, Corte Noble, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Iglesias, La Alegría, La Flor de Mallorca, La Posada, La Selva, La Unión, La Venta Tabanera, Lainurvi, Legado Ibéricom Martiko, Noel, Obach, Pont, Rio, Sánchez Alcaraz, Señora Julia, Sierra Noble, La Alegría Riojana, Tia Felipa, Urban Picnic, Urkabe, Valldan y Vallina. Allt erbjuds till bästa möjliga pris och av högsta kvalitet. Alla våra produkter har långa mognadsperioder och är noggrant utvalda för att ge dig bästa värde och tillfredsställelse. Charcuterie- och korvprodukter som du verkligen kommer att njuta av.
De mest populära spanska korvarna:
Chorizo: Chorizo är den mest populära charkuterivaran i Spanien och är ett måste i alla spanska kök och restauranger. Den finns i dussintals olika varianter: Rökta, kryddiga, torkade eller råa, chorizos är ett måste i köket och även på bordet. Cular från Salamanca, från Pamplona, från Cantimpalos, från El Bierzo, från La Rioja, från Soria, från Aracena, från Ronda, Ibérico från Huelva, från Los Pedroches, från Extremadura, från Teror (Kanarieöarna).
Salchichón: Den mest kända salchichónen är förmodligen den från den katalanska staden Vic, som görs med vitt fläsk, även om den på senare år har vunnit mark med Ibérico-fläsk (svart gris).
Fuet: Det är en typisk katalansk korv som har andra namn beroende på produktionsområdet: “somaia”, “espetec”, “secallona”.
Lomo (fläskkarré) / Lomo embuchado: Denna korv tillverkas av ryggar från Ibérico-svin som fötts upp med ekollon och konkurrerar i kvalitet och rykte med de bästa Ibérico-skinkorna från reservat. Låren väljs ut med lite fett och överdraget med rökt paprika och salt.
Chistorra (Txistorra): Denna färska korv, med sin intensiva smak och rödaktiga färg, är mycket populär i Navarra och Baskien i norra Spanien och även i vissa delar av Aragonien.
Sobrasada: Det är den mest kända korven på Balearerna, särskilt på Mallorca, även om den inte är den enda i Spanien. Mallorcas sobrasada är den mest kända tack vare den svarta grisen som ger en mer smakrik och smaskig version än sina motsvarigheter. Den skyddas av en ursprungsbeteckning (DOP) och tillsynsrådet ser till att ingredienserna och produktionsmetoden är de traditionella.
Butifarra: En familj av korvar som sträcker sig över hela det gamla kungadömet Aragonien (ett område som kännetecknas av sin utmärkta korv), från Pyrenéerna till Valencia och Balearerna, med en mängd olika varianter i Katalonien. En av de mest kända butifarrakorvarna är korven från La Garriga.
Morcilla: Den mest populära morcilla är den som tillverkas i Burgos (Kastilien och Leon), men det är inte den enda sorten i Spanien. Morcilla av lök, som också är ganska populär i Spanien, även om den också äts stekt, är vanligare i grytor som fabada asturiana eller fläskkotletter (callos).
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska charkuterier och korvar (embutidos) kan du besöka vårt inlägg om detta ämne på vår blogg: De populäraste charkuterierna/korvarna (embutidos) i Spanien
-
Blázquez
50 % iberisk chorizo från Cebo Pig – extra, från Guijuelo, Salamanca, halvt
177,14 kr
Ca. 600 gr • 295,23 kr / kg177,14 kr
Ca. 600 gr • 295,23 kr / kg -
Corte Noble (Argal)
50 % iberisk chorizo från fältbete – från Extremadura, färdigskivad
42,18 kr
75 gr • 562,40 kr / kg42,18 kr
75 gr • 562,40 kr / kg -
Corte Noble (Argal)
50 % iberisk korv från fältbete – från Extremadura, färdigskivad
42,18 kr
75 gr • 562,40 kr / kg42,18 kr
75 gr • 562,40 kr / kg -
Frial
Cabeza de cerdo Ibérico (grishuvud) med pistagenötter, från Madrid, färdigskivade
51,21 kr
150 gr • 341,40 kr / kg51,21 kr
150 gr • 341,40 kr / kg -
Sánchez Alcaraz
Caña de Lomo de cebo 50% Ibérico (fläskkarré), från Extremadura, halvt stycke
656,73 kr
700 - 800 g • 820,91 kr / kg656,73 kr
700 - 800 g • 820,91 kr / kg -
Cuyar Jabugo
Choricito Ibérico (baby chorizo), från Jabugo, 2 st
71,70 kr
240 gr • 298,75 kr / kg71,70 kr
240 gr • 298,75 kr / kg -
Cuyar Jabugo
Choricito Ibérico (babychorizo), från Jabugo, stycke
42,78 kr
120 gr • 356,50 kr / kg42,78 kr
120 gr • 356,50 kr / kg -
Palacios
Chorizo Ibérico (100% Ibérico gris) extra, från La Rioja, sartabit
83,75 kr
200 gr • 400,65 kr / kg83,75 kr
200 gr • 400,65 kr / kg -
Sierra Noble (La Alegría Riojana)
Chorizo Ibérico cular, från La Rioja, stycke
119,30 kr
450 gr • 265,11 kr / kg119,30 kr
450 gr • 265,11 kr / kg -
Iglesias
Chorizo Ibérico extra vela, från Salamanca, st
168,10 kr
400 gr • 420,25 kr / kg168,10 kr
400 gr • 420,25 kr / kg -
Sánchez Alcaraz
Chorizo Ibérico extra, cular, från Extremadura, halvstycke
274,14 kr
600 g • 456,90 kr / kg274,14 kr
600 g • 456,90 kr / kg -
Boadas 1880
Chorizo Ibérico extra, färdigskivad “al corte”
43,38 kr
90 gr • 482,00 kr / kg43,38 kr
90 gr • 482,00 kr / kg -
Boadas 1880
Extra iberisk salchichón, förskivad “al cut”
43,98 kr
90 gr • 488,67 kr / kg43,98 kr
90 gr • 488,67 kr / kg -
Iglesias
Förpackning Chorizo Ibérico extra + Salchichón Ibérico extra, från Salamanca, halva delar
360,90 kr
2 x 500 gr • 360,90 kr / kg360,90 kr
2 x 500 gr • 360,90 kr / kg -
Blázquez
Härdad rygg (lomo) av 50 % Ibérico de cebo gris, från Guijuelo, Salamanca, färdigskivad
116,52 kr
100 gr • 1 165,20 kr / kg116,52 kr
100 gr • 1 165,20 kr / kg -
Iglesias
Ibérico 50% de cebo sortiment med skinka (jamón), chorizo, salchichón och lomo (rygg), färdigskivad
180,15 kr
200 gr • 900,75 kr / kg180,15 kr
200 gr • 900,75 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Iberisk (50 %) charkfat med rygg, chorizo och korv, färdigskivad
107,85 kr
140 gr • 770,36 kr / kg107,85 kr
140 gr • 770,36 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Iberisk betekorv 50%, färdigskivad
47,60 kr
100 gr • 476,00 kr / kg47,60 kr
100 gr • 476,00 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Iberisk Cebo Chorizo 50%, förskivad
47,60 kr
100 gr • 476,00 kr / kg47,60 kr
100 gr • 476,00 kr / kg -
España e Hijos
Iberisk chorizo extra ljus, från Toledo, st
152,91 kr
400 gr • 382,28 kr / kg152,91 kr
400 gr • 382,28 kr / kg -
Iglesias
Iberisk salchichón extra vela, från Salamanca, st
147,37 kr
400 gr • 368,43 kr / kg147,37 kr
400 gr • 368,43 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Kronblad (extra tunna) – Iberisk betesrygg (50%), förskivad
100,38 kr
80 gr • 1 254,75 kr / kg100,38 kr
80 gr • 1 254,75 kr / kg -
España e Hijos
Länd (cured loin) Iberiskt 50% bete, från Toledo, halvt
421,15 kr
Ca. 600 gr • 701,92 kr / kg421,15 kr
Ca. 600 gr • 701,92 kr / kg -
Corte Noble (Argal)
Lomo (torkad rygg) 50 % iberisk från Cebo de Campo – traditionell från Extremadura, färdigskivad
108,33 kr
75 gr • 1 444,40 kr / kg108,33 kr
75 gr • 1 444,40 kr / kg -
Ibérico Sierra Azuaga
Lomo (torkad rygg) de Cebo Ibérico 50%, förskivad
118,81 kr
100 gr • 1 188,10 kr / kg118,81 kr
100 gr • 1 188,10 kr / kg -
Boadas 1880
Lomo (torkad rygg) Ibérico (50%) de cebo, förskivad i tunna skivor
150,50 kr
100 gr • 1 505,00 kr / kg150,50 kr
100 gr • 1 505,00 kr / kg -
Blázquez
Longaniza Ibérica picante (kryddig) sarta, från Guijuelo, Salamanca, stycke
104,23 kr
Ca. 400 gr • 260,58 kr / kg104,23 kr
Ca. 400 gr • 260,58 kr / kg -
Farcedo
Morcilla Extremeña Ibérica, original från Extremadura, sartastycke
53,62 kr
300 gr • 178,73 kr / kg53,62 kr
300 gr • 178,73 kr / kg -
Blázquez
Morcilla Ibérica sarta, från Guijuelo, Salamanca, st
97,73 kr
Ca. 300 gr • 325,77 kr / kg97,73 kr
Ca. 300 gr • 325,77 kr / kg -
Blázquez
Morcilla Ibérica vela, från Guijuelo, Salamanca, st
120,14 kr
Ca. 400 gr • 300,35 kr / kg120,14 kr
Ca. 400 gr • 300,35 kr / kg -
Cuyar Jabugo
Morcillita Ibérica (baby morcilla), från Jabugo, st
40,37 kr
120 gr • 336,42 kr / kg40,37 kr
120 gr • 336,42 kr / kg -
Legado Ibérico
Mortadela Ibérica, nyskuren, förskivad i tunna skivor
51,94 kr
150 gr • 318,13 kr / kg51,94 kr
150 gr • 318,13 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Pétalos (extra tunna) – Chorizo Ibérico extra, förskivad
47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Pétalos (extra tunna) – Salchichón Ibérico extra, förskivad
47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg -
Blázquez
Salchichón 50% Ibérico de cebo gris – extra, från Guijuelo, Salamanca, halvt
177,14 kr
Ca. 600 gr • 295,23 kr / kg177,14 kr
Ca. 600 gr • 295,23 kr / kg -
Iglesias
Salchichón Ibérico extra cular, 3 månaders härdad, från Salamanca, st.
139,18 kr
500 gr • 278,36 kr / kg139,18 kr
500 gr • 278,36 kr / kg