Alla Ostar
Visar 1–36 av 41 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska ostarna som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Våra ostar passar perfekt till Tapas, förrätter eller desserter. Vi erbjuder hantverksmässiga ostar och ostar av högsta kvalitet av de flesta typer som produceras i Spanien, även med ursprungsbeteckning som DOP (Ursprungsbeteckning) eller IGP (Skyddad geografisk beteckning), till exempel Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero / La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón och Zamorano.
Vi erbjuder ostar gjorda av mjölk från ko, får, get, buffel eller blandmjölk med mjölk från två eller flera arter. Enligt konsistens erbjuder vi ostar som är mjuka, halvmjuka, fasta, hårda, blåmögliga eller gräddiga (bredbara). När det gäller smaken erbjuder vi ostar som är milda, medelstarka, starka, starka, med tryffel eller flera smaksatta ostar som chili, paprika, öl, vitt vin, rött vin, sött vin, valnötter, tomat, oregano, timjan, honung, svart vitlök, extra jungfruolivolja, svartpeppar och svamp (boletus).
Våra ostprodukter finns i flera olika format, bland annat hel ost (hela hjulet), halv ost (halv hjulet), klyftor i olika storlekar, skivade (förskivade) eller i gräddformat (bredbar). Våra ostar är vanligtvis förpackade i tillverkarens originalförpackning, som vanligtvis också är vakuumförpackad.
När det gäller lagring erbjuder vi ostar som är färska (fresco), mjuka (tierno), halvt lagrade (semicurado), lagrade (curado), gamla (viejo) och lagrade (añejo).
Vi erbjuder ett bra utbud av ostar för särskilda dieter, inklusive ekologiska, frigående, glutenfria, laktosfria, lätta, fettsnåla, saltade, utan konserveringsmedel, osaltade, veganska och vegetariska ostar.
I vårt utbud ingår de flesta av de förstklassiga och exklusiva spanska ostvarumärkena som 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo), Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Belt, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco, Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari, Rubio, Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor och Villacentero, med flera, eftersom denna förteckning inte är uttömmande.
Bland de mest kända spanska ostarna har vi Manchego, den lätt mest kända spanska osten i hela världen, är älskad för sin rika, smöriga smak och kompakta konsistens. Den finns i tre typer: lagrad, halvlagrad och gammal.
Cabrales-osten, även känd som Quesu Cabrales, Queso de Cabrales eller Cabraliego, är en mycket uppskattad ost och det mest internationella livsmedlet i den spanska nordliga regionen Asturien, med en intensiv, ihållande och något kryddig smak.
Tetillaost (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) är den mest karakteristiska och internationellt kända galiciska osten, som lätt känns igen på sin form och sin släta, tunna, halmgula skorpa. Ordet “tetilla” definierar tydligt den traditionella koniska, konkav-konvexa, päronliknande formen, med en liten “bröstvårta”, vilket är anledningen till att den kallas tetilla, som betyder bröstvårta på spanska.
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska ostar kan du besöka vårt inlägg om detta ämne i vår blogg: De mest kända spanska ostarna
-
La Borbolla
Afuega´l Pitu DOP atroncau roxu (röd) ost med paprika, hel bit
204,73 kr
320g • 639,78 kr / kg -
Inés Granda - Pría Llanes
Ahumado de Pría smoked artisan cheese, mini wheel
204,73 kr
500 gr • 409,46 kr / kg -
Leyendas de Baztán (TGT)
Artisan matured sheep´s cheese with toasted beer, wedge
131,95 kr
250 gr • 527,80 kr / kg -
Leyendas de Baztán (TGT)
Artisan matured sheep´s cheese with truffle, wedge
143,15 kr
250 gr • 572,60 kr / kg -
Leyendas de Baztán (TGT)
Artisan matured sheep´s cheese with Txacolí white wine, wedge
143,15 kr
250 gr • 572,60 kr / kg -
Buenalba
Buenalba al vino – hantverksmässigt lagrad fårost med vin, halvhjul
442,36 kr
Ca. 1,7kg • 260,21 kr / kg -
Buenalba
Buenalba al vino – hantverksmässigt lagrad fårost med vin, kil
188,10 kr
500g • 376,20 kr / kg -
Lácteas San Vicente
Conde Duque Ibérico lagrad tryffelost, i skivor
93,99 kr
250g • 375,96 kr / kg -
La Pasiega de Peña Pelada
Cremosuco artisan beer cheese, piece
232,93 kr
350 gr • 665,51 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Cured sheep´s cheese with black garlic (ajo negro), wedge
133,03 kr
200 gr • 665,15 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Cured sheep´s cheese with boletus, wedge
146,17 kr
200 gr • 730,85 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Cured sheep’s cheese in olive oil, jar
185,21 kr
220 gr net • 841,86 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Diablo cured sheep´s cheese with mojo palmero picón (red pepper), wedge
106,64 kr
200 g • 533,20 kr / kg -
Vega Sotuelamos
Diablo cured sheep´s cheese with spicy mojo palmero picón (red pepper), wheel
1 806,90 kr
Approx. 3,2 kg • 564,66 kr / kg -
Carmen
Mediterráneo cured sheep´s cheese with tomato & oregano, wedge
77,72 kr
200 gr • 388,60 kr / kg -
El Gran Cardenal
Mixed goat & cow milk cheese with black garlic, wedge
146,53 kr
250 gr • 586,12 kr / kg