La Cleda

Herbat artisan soft sheep´s cheese with aromatic herbs, half wheel

250 gr
Lågfett Låg Salthalt Glutenfritt

141,68 kr

566.72 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

250g

250g

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Mjukost
(tierno)

Smak

Smaksatt

awards

UTMÄRKELSER:

2019-2020 Bronze

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Med aromatiska örter kryddning
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Fylligt Vitt: Chardonnay
  • Fylligt Vitt: Rioja Blanco
  • Cava Brut
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Catalonia-Barcelona

    Artisan pasteurised sheep´s cheese with mild flavour, compact texture, slightly salty and intense white inside, with a covering of aromatic herbs.

    It is made by La Cleda cheese factory in Canovelles (Barcelona) by Dolores Calmet and Jordi Pujades. They have their own flock of Assaf sheeps.

    Cheese without rind but with an herbal wrapper, sweet and for everyone. It has a slight touch of pine forest acidity, an aftertaste of freshly harvested cereals, halfway between the freshness of spring and the heat of the sun that is already toasting the grass.

    Artisan pasteurised sheep´s cheese with mild flavour, compact texture, slightly salty and intense white inside, with a covering of aromatic herbs.

    It is made by La Cleda cheese factory in Canovelles (Barcelona) by Dolores Calmet and Jordi Pujades. They have their own flock of Assaf sheeps.

    Cheese without rind but with an herbal wrapper, sweet and for everyone. It has a slight touch of pine forest acidity, an aftertaste of freshly harvested cereals, halfway between the freshness of spring and the heat of the sun that is already toasting the grass.

    Pasteurised sheep's milk, calcium chloride, lactic ferments and aromatic herbs.

    MG: 29%

    Ideally, keep refrigerated between 4º and 8º C.

    Artikelnr: SK03000000188

    Producer: Formatgeria La Cleda (La Cleda, SCP)

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Herbat artisan soft sheep´s cheese with aromatic herbs, half wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *