Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Buenalba al vino – hantverkare halvtorkad fårost med vin, klyft
188,10 kr
Format:
Mjölk
Får
Vikt
500g
Mjölkbehandling
Rå
Konsistens
Fasta
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Smaksatt
Vin/Drycker och Mat:
Ca. 500 gr klyfta Buenalba al vino, hantverkare halvtorkad fårost med vin, från staden Tembleque (Toledo), Castilla-La Mancha.
Buenalba al vino är en hantverksost gjord av rå fårmjölk och rött vin av sorten Merlot, utan sulfiter, i dess inre och svål. Mognad mellan 3 och 4 månader i Finca La Prudenciana i Tembleque, det är en pressad ost, med märken på blommans svål och pleita.
Dess smak är mjölkaktig och len, med en ihållande eftersmak.
Ca. 500 gr klyfta Buenalba al vino, hantverkare halvtorkad fårost med vin, från staden Tembleque (Toledo), Castilla-La Mancha.
Buenalba al vino är en hantverksost gjord av rå fårmjölk och rött vin av sorten Merlot, utan sulfiter, i dess inre och svål. Mognad mellan 3 och 4 månader i Finca La Prudenciana i Tembleque, det är en pressad ost, med märken på blommans svål och pleita.
Dess smak är mjölkaktig och len, med en ihållande eftersmak.
Rå fårmjölk, salt, rött vin, animaliskt löpe från spanska lamm, ägglysozym E-1105 och mjölksyrajäsningar.
Ej ätbar svål.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara vid en temperatur mellan 4º och 12º C.
Ta bort från förpackningen och kylen innan konsumtion och låt osten nå rumstemperatur (ca 20ºC).
När det har skurits är det lämpligt att sprida olivolja på snittet och slå in det innan kylning.
Producent: Artequeso Quesos Manchegos SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.