Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Diablo cured fårost med kryddig mojo palmero picón (röd paprika), hjul
1 807 kr
Format:
Mjölk
Får
Vikt
3,2kg
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Fasta
Lagrade
Lagrad
(Curado)
Smak
Smaksatt
UTMÄRKELSER:
2019-2020 Bronze
International Cheese & Dairy Awards: 2021 Silver - cheeses with spicy additives.
YTTERLIGARE EGENSKAPER:
Vin/Drycker och Mat:
Hela hjulet på ca 3,2 kg Vega Sotuelamos Diablo torkad fårost med kryddig mojo palmero picón (röd paprika). Från Castilla-La Mancha.
Den senaste skapelsen av ostmaskinen Vega Sotuelamos är denna fårost med äkta Mojo Picón Palmero (röd paprika), som injiceras i pastan och impregnerar osten med en kryddig men mild smak vilket resulterar i en mycket slående ost för sina ådror, sin färg och sin smak!
Detta är en underbar ljus och färgstark fårost med en krämig insida av het chili med kryddig smak.
Hela hjulet på ca 3,2 kg Vega Sotuelamos Diablo torkad fårost med kryddig mojo palmero picón (röd paprika). Från Castilla-La Mancha.
Den senaste skapelsen av ostmaskinen Vega Sotuelamos är denna fårost med äkta Mojo Picón Palmero (röd paprika), som injiceras i pastan och impregnerar osten med en kryddig men mild smak vilket resulterar i en mycket slående ost för sina ådror, sin färg och sin smak!
Detta är en underbar ljus och färgstark fårost med en krämig insida av het chili med kryddig smak.
Pasteuriserad fårmjölk, 3 % mojo picón-pasta, salt, kalciumklorid, löpe, mjölksyraferment, lysozym (äggderivat).
Mojo picón-pasta gjord av solrosolja, peppar (28 %), alkoholvinäger, vatten, vitlök, paprika, cayennepeppar (1,58 %), salt, kryddor, förtjockningsmedel: gomaxantan, konserveringsmedel: kaliumsorbat, surgöringsmedel: citronsyra.
Ej ätbar skal.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara helst i kylskåp mellan 2º och 8ºC.
Ej ätbar svål.
Producent: Quesos Vega Sotuélamos SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.