Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Stekt fårost med boletus, klyfta
146,17 kr
Mjölk
![Milk type](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Sheep.png)
Får
Vikt
![200g](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/scale-white.png)
200g
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Fasta
Lagrade
Lagrad
(Curado)
Smak
Djärv
![extra information](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/extra-information_e-min.png)
![Drinks pairing](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/drink-pairing-red.png)
Vin/Drycker och Mat:
![Castilla-Albacete](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Castilla-Albacete.png)
Vega Sotuelamos mildaste men överväldigande smak, kvaliteten på denna svamp blandat med nyanserna från vår charkost gläder alla som vill njuta av en omisskännlig och behaglig smak. Dess utseende och doft inbjuder dig att smaka och njuta av en ny och annorlunda ost.
Som alla specialiteter i denna ostfabrik, infiltreras boletusen i vener genom hela ostmassan, vilket ger den en överraskande bild på alla ostbrädor.
Vega Sotuelamos mildaste men överväldigande smak, kvaliteten på denna svamp blandat med nyanserna från vår charkost gläder alla som vill njuta av en omisskännlig och behaglig smak. Dess utseende och doft inbjuder dig att smaka och njuta av en ny och annorlunda ost.
Som alla specialiteter i denna ostfabrik, infiltreras boletusen i vener genom hela ostmassan, vilket ger den en överraskande bild på alla ostbrädor.
Pasteöriserad fårmjölk, salt, kalciumklorid, löpe, mjölksyrafermentering, 3 % boletuskräm. I svål: Natamycin.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara helst i kylskåp mellan 2º och 10º C.
Ej ätbar svål.
Producent: Quesos Vega Sotuélamos SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.