Vega Sotuelamos

Cured sheep´s cheese with boletus, wedge

200 gr

135,85 kr

679.25 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

200g

200g

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Djärv

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig borstad
  • Mognad: 5 to 6 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Castilla-Albacete

    Vega Sotuelamos´ mildest but overpowering flavour, the quality of this mushroom mixed with the nuances provided by our cured cheese delight all those who want to enjoy an unmistakable and pleasant flavour. Its appearance and smell invites you to taste and enjoy a new and different cheese.

    Like all the specialities of this cheese factory, the boletus is infiltrated in veins throughout the cheese mass, which gives it a surprising image on all cheese boards.

    Vega Sotuelamos´ mildest but overpowering flavour, the quality of this mushroom mixed with the nuances provided by our cured cheese delight all those who want to enjoy an unmistakable and pleasant flavour. Its appearance and smell invites you to taste and enjoy a new and different cheese.

    Like all the specialities of this cheese factory, the boletus is infiltrated in veins throughout the cheese mass, which gives it a surprising image on all cheese boards.

    Pasteurized sheep's milk, salt, calcium chloride, rennet, lactic ferment, 3% boletus cream. In rind: Natamycin.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1850 Kj
    Energivärde (Kcal)
    446 Kcal
    Fett
    37,4 g
    Mättade fetter
    27,1 g
    Kolhydrater
    2,9 g
    Sockerarter
    2,2 g
    Proteiner
    24,5 g
    Salt
    2 g

    Ideally, keep refrigerated between 2º and 10º C.

    Non edible rind.

    Artikelnr: SK03000000136

    Producer: Quesos Vega Sotuélamos S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Cured sheep´s cheese with boletus, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *