Señorío de Montanera

100 % iberisk Bellota vikt rygg (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Extremadura, st.

Ca. 1,1 kg
Glutenfritt Laktosfritt

1 686 kr

1 533,09 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Lomo

VARIETY

Lard coated loin (doblado)

Ras

Iberico de Bellota Gris

Iberico de Bellota Gris

Vikt

1,1kg

1,1kg

KROPPSDEL

duck

Producent

Señorío de Montanera

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Extremadura-Badajoz

    Ca. 1,1 kg bit av Señorío de Montaneras Lomo Doblado de Bellota 100 % Ibérico (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.

    Señorio de Montanera har förvärvat en engagemang för det gastronomiska arvet i Extremadura. Den ekollonmatade Ibérico Lard Coated ländryggen (kallad Folded Loin eller Ibérico Lomo Doblado) är baserad på ett traditionellt recept från södra Extremadura. Med tanke på att dess produktion helt och hållet är handgjord, hade denna unika produkt nästan försvunnit ur vårt minne på grund av bristande generationsöverföring.

    Det krävdes hantverkskunnande för att återhämta och fullända detta recept genom omfattande forskning och utveckling arbete, och frukten av detta arbete sjunger sensoriska egenskaper som kan erövra vilken smak som helst. Señorío de Montanera Ibérico Lomo Doblado (Iberico Lard Coated Loin) är gjord med en hel bit ekollonmatad 100 % Ibérico Loin, marinerad i vitlök och salt och täckt med ett mycket tunt lager av ekollonmatat iberiskt ister. När den är fylld viks biten på mitten, vilket får sitt distinkta "doblado" (vikta) namn. När den väl är inkapslad knyts biten med snöre, vilket spelar en viktig roll under härdningsprocessen. Den är tjockare än andra traditionella iberiska ländryggar och kräver därför en härdningsperiod på över sex månader.

    Ibérico Lomo Doblado (Ibérico isterbelagd rygg) når en optimal mognad efter över sex månaders härdning. En slaktmästares experthänder övervakar ofta villkoren för våra bitar och knyter deras snören manuellt.

    Señorio de Montanera Ibérico Lomo Doblado har en smak som är typisk för den mest utsökta gourmetmaten. Den står framträdande för saftighet som är svår att beskriva, med en konsistens som smälter vid kontakt med gommen och översvämmer munnen med ekskogens renaste smaker. Innehåller ingen paprika, dess lätta smaksättning accentuerar dess kraftfulla ekollonsmak som liknar eftersmaken som den bästa spanska skinkan lämnar i munnen.

    Själen innehåller den iberiska standardens svarta sigill som identifierar den som en ekollon- matad 100 % Ibérico Loin.

    Ca. 1,1 kg bit av Señorío de Montaneras Lomo Doblado de Bellota 100 % Ibérico (ekollonmatad isterbelagd rygg), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.

    Señorio de Montanera har förvärvat en engagemang för det gastronomiska arvet i Extremadura. Den ekollonmatade Ibérico Lard Coated ländryggen (kallad Folded Loin eller Ibérico Lomo Doblado) är baserad på ett traditionellt recept från södra Extremadura. Med tanke på att dess produktion helt och hållet är handgjord, hade denna unika produkt nästan försvunnit ur vårt minne på grund av bristande generationsöverföring.

    Det krävdes hantverkskunnande för att återhämta och fullända detta recept genom omfattande forskning och utveckling arbete, och frukten av detta arbete sjunger sensoriska egenskaper som kan erövra vilken smak som helst. Señorío de Montanera Ibérico Lomo Doblado (Iberico Lard Coated Loin) är gjord med en hel bit ekollonmatad 100 % Ibérico Loin, marinerad i vitlök och salt och täckt med ett mycket tunt lager av ekollonmatat iberiskt ister. När den är fylld viks biten på mitten, vilket får sitt distinkta "doblado" (vikta) namn. När den väl är inkapslad knyts biten med snöre, vilket spelar en viktig roll under härdningsprocessen. Den är tjockare än andra traditionella iberiska ländryggar och kräver därför en härdningsperiod på över sex månader.

    Ibérico Lomo Doblado (Ibérico isterbelagd rygg) når en optimal mognad efter över sex månaders härdning. En slaktmästares experthänder övervakar ofta villkoren för våra bitar och knyter deras snören manuellt.

    Señorio de Montanera Ibérico Lomo Doblado har en smak som är typisk för den mest utsökta gourmetmaten. Den står framträdande för saftighet som är svår att beskriva, med en konsistens som smälter vid kontakt med gommen och översvämmer munnen med ekskogens renaste smaker. Innehåller ingen paprika, dess lätta smaksättning accentuerar dess kraftfulla ekollonsmak som liknar eftersmaken som den bästa spanska skinkan lämnar i munnen.

    Själen innehåller den iberiska standardens svarta sigill som identifierar den som en ekollon- matad 100 % Ibérico Loin.

    Acorn-matad 100 % Ibérico-torkad sidfläsk (194 g/100 g färdig produkt), salt, Ibérico fläsk fett (3,6g / 100g färdigt produkt), antioxidanter (E-320, E-321, E-301), kryddor, dextros och konserveringsmedel (E252 och E250).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1354 Kj
    Energivärde (Kcal)
    324 Kcal
    Fett
    20,5 g
    Mättade fetter
    8,6 g
    Kolhydrater
    Less than 0,01 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    34,9 g
    Salt
    5,3 g

    Förvaras i kylskåp, helst mellan 0ºC och 7ºC.

    Oätligt hölje, ta bort innan du äter.

    Öppna vakuumbehållaren i 15 minuter före konsumtion. Efter konsumtion, förvara den återstående produkten i sin originalförpackning i kylda förhållanden. Ta bort den första skivan när du börjar ett nytt snitt.

    Den idealiska konsumtionstemperaturen är mellan 18 och 24 ºC.

    Artikelnr: SK02000000292

    Producent: Señorío de Montanera, SL

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.