Ekollonmatad Ibérico-kött från Andalusien, med jamón (skinka), lomo, chorizo och salchichón, från Andalusien, skivad
201,46 kr
Typ
Ibérico charkfat
VARIETY
Jamón, lomo, chorizo, salchichón
Ras


Iberico de Bellota Gris
Vikt


130g
KROPPSDEL


Producent
COVAP


Vin/Drycker och Mat:


130g färdigskivad platta av COVAP esenciaúnica ekollonmatad Ibérico chark platta, från staden Pozoblanco (Córdoba), Andalusien, i vakuumförpackning.
Den innehåller fyra av de mest populära charkuteriprodukterna i Spanien:
- Jamón (skinka) med ekollon 100 % Ibérico
- Lomo med ekollon 100 % Ibérico
- Chorizo från ekollon 50 % Ibérico
- Salchichón från ekollon 50 % Ibérico
Detta sortiment av skinka och lammkött från 100 % Ibérico de bellota (ekollonmatad) och Salchichón och Chorizo från 50 % Ibérico de bellota (ekollonmatad) presenteras i tunna skivor som behåller hela smaken och aromen från varje bit. Ett urval av COVAP:s bästa Ibérico-produkter från ekorrfödning som förflyttar dig till en unik miljö i världen: Andalusiens Dehesa.
Denna produkt kommer från Ibérico-svin, en unik djursläkt, ett arv från de spanska förfäderna, som ger varje bit den perfekta karaktären, smaken och konsistensen.
130g färdigskivad platta av COVAP esenciaúnica ekollonmatad Ibérico chark platta, från staden Pozoblanco (Córdoba), Andalusien, i vakuumförpackning.
Den innehåller fyra av de mest populära charkuteriprodukterna i Spanien:
- Jamón (skinka) med ekollon 100 % Ibérico
- Lomo med ekollon 100 % Ibérico
- Chorizo från ekollon 50 % Ibérico
- Salchichón från ekollon 50 % Ibérico
Detta sortiment av skinka och lammkött från 100 % Ibérico de bellota (ekollonmatad) och Salchichón och Chorizo från 50 % Ibérico de bellota (ekollonmatad) presenteras i tunna skivor som behåller hela smaken och aromen från varje bit. Ett urval av COVAP:s bästa Ibérico-produkter från ekorrfödning som förflyttar dig till en unik miljö i världen: Andalusiens Dehesa.
Denna produkt kommer från Ibérico-svin, en unik djursläkt, ett arv från de spanska förfäderna, som ger varje bit den perfekta karaktären, smaken och konsistensen.
JAMÓN (skinka): Ibérico-skinkan, salt, socker, surhetsreglerande medel (E-331iii), konserveringsmedel (E-250 och E-252), antioxidant (E-301).
LOMO: Ibérico fläskkarré, salt, paprika, socker, kryddor, konserveringsmedel (E-250 och E-252) och antioxidant (E-301).
CHORIZO: Ibérico magert fläskkött, salt, paprika, dextrin, fläskproteiner, dextros, kryddor, surhetsreglerande medel (E-331iii), antioxidant (E-31), konserveringsmedel (E-252).
SALCHICHÓN: Ibérico magert griskött, salt, sockerarter (laktos och sackaros), dextrin, mjölk- och sojaproteiner, kryddor, emulgeringsmedel (E-450i, E-450ii och E-450iii), antioxidanter (E-300 och E-316), konserveringsmedel (E-250 och E-252), smakförstärkare (E-621), stabiliseringsmedel (E-575) och färgämne (E-120).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0 och 5 °C.
För bästa smak, öppna förpackningen 10 minuter före servering. Servera i rumstemperatur för att njuta av produktens arom och smak.
När den har öppnats ska den konsumeras inom 7 dagar.
Producent: S. Coop. And. Ganadera del Valle de los Pedroches (COVAP)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.