Joselito

Caña de Lomo (stekt sidfläsk), stor bit

Ca. 1,2 kg
100% Naturlig Inga Konserveringsmedel Laktosfritt Gluten-free

1 560 kr

1 300,40 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

Typ

Lomo

VARIETY

Traditionell med paprika

Ras

Iberico de Bellota Gris

Iberico de Bellota Gris

Vikt

1,2kg

1,2kg

KROPPSDEL

duck

Producent

Joselito

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Castille-Salamanca

    Joselito Caña de Lomo (fläskkarré) görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 6 månader i Joselitos torkkammare.

    Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en blek vermilion i kombination med den omisskännliga saften av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa tack vare sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.

    Smaknotering: Kännetecknas av en intensiv och söt arom med fräscha toner och en delikat touch av paprika som transporterar oss till ekollonfält och gröna betesmarker, berikade av en mognadsprocess i naturliga torkkammare. Dess konsistens, mjuk och skonsam mot munnen är en perfekt kombination av krämighet, saftighet och ömhet. Den första smaken är sprudlande och smeker gommen och uppmuntrar dig att äta mer. Rökt i naturliga eldstäder som bränner kol och mognat i naturliga torkkammare.

    Joselito Caña de Lomo (fläskkarré) görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 6 månader i Joselitos torkkammare.

    Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en blek vermilion i kombination med den omisskännliga saften av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa tack vare sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.

    Smaknotering: Kännetecknas av en intensiv och söt arom med fräscha toner och en delikat touch av paprika som transporterar oss till ekollonfält och gröna betesmarker, berikade av en mognadsprocess i naturliga torkkammare. Dess konsistens, mjuk och skonsam mot munnen är en perfekt kombination av krämighet, saftighet och ömhet. Den första smaken är sprudlande och smeker gommen och uppmuntrar dig att äta mer. Rökt i naturliga eldstäder som bränner kol och mognat i naturliga torkkammare.

    Fläskkarré, havssalt, paprika, vitlök och socker.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1326 Kj
    Energivärde (Kcal)
    317 Kcal
    Fett
    18 g
    Mättade fetter
    5,8 g
    Kolhydrater
    1,2 g
    Sockerarter
    g
    Proteiner
    38,8 g
    Salt
    3,5 g

    Joselito Caña de Lomo bör tas ur sin vakuumförslutna påse 24 timmar före konsumtion.

    Den bör förvaras på en sval, torr plats.

    För bästa smak och arom, bör den serveras vid en omgivningstemperatur mellan 20º och 25º C.

    Artikelnr: SK02000000009

    Producent: Cárnicas Joselito SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.