Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Caña de Lomo (stekt sidfläsk), stor bit
1 635 kr
Typ
Lomo
VARIETY
Traditionell med paprika
Ras

Iberico de Bellota Gris
Vikt

1,2kg
KROPPSDEL

Producent
Joselito

Vin/Drycker och Mat:

Joselito Caña de Lomo (fläskkarré) görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 6 månader i Joselitos torkkammare.
Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en blek vermilion i kombination med den omisskännliga saften av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa tack vare sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.
Smaknotering: Kännetecknas av en intensiv och söt arom med fräscha toner och en delikat touch av paprika som transporterar oss till ekollonfält och gröna betesmarker, berikade av en mognadsprocess i naturliga torkkammare. Dess konsistens, mjuk och skonsam mot munnen är en perfekt kombination av krämighet, saftighet och ömhet. Den första smaken är sprudlande och smeker gommen och uppmuntrar dig att äta mer. Rökt i naturliga eldstäder som bränner kol och mognat i naturliga torkkammare.
Joselito Caña de Lomo (fläskkarré) görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 6 månader i Joselitos torkkammare.
Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en blek vermilion i kombination med den omisskännliga saften av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa tack vare sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.
Smaknotering: Kännetecknas av en intensiv och söt arom med fräscha toner och en delikat touch av paprika som transporterar oss till ekollonfält och gröna betesmarker, berikade av en mognadsprocess i naturliga torkkammare. Dess konsistens, mjuk och skonsam mot munnen är en perfekt kombination av krämighet, saftighet och ömhet. Den första smaken är sprudlande och smeker gommen och uppmuntrar dig att äta mer. Rökt i naturliga eldstäder som bränner kol och mognat i naturliga torkkammare.
Fläskkarré, havssalt, paprika, vitlök och socker.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Joselito Caña de Lomo bör tas ur sin vakuumförslutna påse 24 timmar före konsumtion.
Den bör förvaras på en sval, torr plats.
För bästa smak och arom, bör den serveras vid en omgivningstemperatur mellan 20º och 25º C.
Producent: Cárnicas Joselito SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.