Mayoral (La Pirenaica)

Lomo Cabecero al paprika (paprikakurerad huvudhalsrygg), från Huesca, st.

Ca. 1 kg

311,49 kr

311,49 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

Typ

Lomo

VARIETY

Paprika cured cabecero

Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)

Duroc & Blanco (Vitgris)

Vikt

1kg

1kg

KROPPSDEL

duck

Producent

Mayoral (La Pirenaica)

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Aragon-Huesca

    Ca. 1,1 kg Mayorals paprikatorkade huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero al pimentón), i vakuumförseglad förpackning.

    Gjord av fläskhuvudet/axeldelen av fläskkarmen som bära rätt fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls så att de får härda till det optimala ögonblicket, med minst 60 dagar. Intensiv och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!

    Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.

    Ca. 1,1 kg Mayorals paprikatorkade huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero al pimentón), i vakuumförseglad förpackning.

    Gjord av fläskhuvudet/axeldelen av fläskkarmen som bära rätt fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls så att de får härda till det optimala ögonblicket, med minst 60 dagar. Intensiv och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!

    Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.

    Fläskhuvud/halsrygg, salt, socker, paprika, aromer, kryddor, stabiliseringsmedel (E-452i, E-415), antioxidanter (E-301, E-331iii), konserveringsmedel (E-252, E-250 , E-202, E-262i, E-235), konstgjord beläggning.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1269 Kj
    Energivärde (Kcal)
    304,5 Kcal
    Fett
    19,6 g
    Mättade fetter
    7,8 g
    Kolhydrater
    1 g
    Sockerarter
    0,3 g
    Proteiner
    31,4 g
    Salt
    4,2 g

    Förvaras på en sval och torr plats.

    Artikelnr: SK02000000106

    Producent: Pirenaica del Jamón, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.