Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Lomo Cabecero al paprika (paprikakurerad huvudhalsrygg), från Huesca, st.
311,49 kr
Typ
Lomo
VARIETY
Paprika cured cabecero
Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt

1kg
KROPPSDEL

Producent
Mayoral (La Pirenaica)

Vin/Drycker och Mat:

Ca. 1,1 kg Mayorals paprikatorkade huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero al pimentón), i vakuumförseglad förpackning.
Gjord av fläskhuvudet/axeldelen av fläskkarmen som bära rätt fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls så att de får härda till det optimala ögonblicket, med minst 60 dagar. Intensiv och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!
Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Ca. 1,1 kg Mayorals paprikatorkade huvud-/halssektion av sidfläsk (lomo cabecero al pimentón), i vakuumförseglad förpackning.
Gjord av fläskhuvudet/axeldelen av fläskkarmen som bära rätt fett, vilket ger den smaken och skärningen som är så karakteristisk för korven. De saltas, kryddas med paprika och fylls så att de får härda till det optimala ögonblicket, med minst 60 dagar. Intensiv och välsmakande smak. En unik och spektakulär korv, tveka inte att prova den!
Borgmästare: Baserad i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades den vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Fläskhuvud/halsrygg, salt, socker, paprika, aromer, kryddor, stabiliseringsmedel (E-452i, E-415), antioxidanter (E-301, E-331iii), konserveringsmedel (E-252, E-250 , E-202, E-262i, E-235), konstgjord beläggning.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats.
Producent: Pirenaica del Jamón, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.