Cinco Jotas

Lomo pata negra Traditional with paprika (pork loin of acorn-fed pig) 100% Ibérico, pre-sliced

80 gr
Glutenfritt Free-range

204,71 kr

2 695,38 kr / kg inkl. moms

Storlek:
Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Lomo

VARIETY

Traditionell med paprika

Ras

Iberico de Bellota Gris

Iberico de Bellota Gris

Vikt

80g

80g

KROPPSDEL

duck

Producent

Cinco Jotas

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Andalusia-Huelva

    Cinco Jotas 100% Iberian acorn-fed pork loin, hand-cut pack of 80 gr.

    Cinco Jotas´ Lomo de Bellota is a cured sausage made in a completely artisan way in Jabugo, Andalusia. It is characterised by a powerful and fragrant aroma, a faint garnet and ash colour with a very defined shine, and a mild paprika flavour with hints of smoke.

    The traditional recipe for Cinco Jotas pork loin is a delicacy of the traditional Spanish recipe book, with its sweet aroma derived from paprika, and the intensity that comes from the natural curing process.

    Cinco Jotas loin is one of the gastronomic references of in Spain. The loin is obtained from pure Iberian pigs fed exclusively on acorns. A rich product that forms part of the Mediterranean diet. It is made from the best pure Iberian pigs reared in the wild in the south of the Iberian Peninsula. The animals receive exceptional care throughout their lives and are fed only on acorns during part of their fattening process. This type of feed provides a high percentage of oleic acid.

    Cinco Jotas pork loin helps to reduce harmful cholesterol and is rich in omega 3, omega 6 and omega 9.

    Cinco Jotas 100% Iberian acorn-fed pork loin, hand-cut pack of 80 gr.

    Cinco Jotas´ Lomo de Bellota is a cured sausage made in a completely artisan way in Jabugo, Andalusia. It is characterised by a powerful and fragrant aroma, a faint garnet and ash colour with a very defined shine, and a mild paprika flavour with hints of smoke.

    The traditional recipe for Cinco Jotas pork loin is a delicacy of the traditional Spanish recipe book, with its sweet aroma derived from paprika, and the intensity that comes from the natural curing process.

    Cinco Jotas loin is one of the gastronomic references of in Spain. The loin is obtained from pure Iberian pigs fed exclusively on acorns. A rich product that forms part of the Mediterranean diet. It is made from the best pure Iberian pigs reared in the wild in the south of the Iberian Peninsula. The animals receive exceptional care throughout their lives and are fed only on acorns during part of their fattening process. This type of feed provides a high percentage of oleic acid.

    Cinco Jotas pork loin helps to reduce harmful cholesterol and is rich in omega 3, omega 6 and omega 9.

    100% Iberian pork loin, sea salt, paprika, spices, antioxidant E-301 (sodium ascorbate), acidity regulator E-331 (iii) (trisodium citrate), preservatives E-252 (potassium nitrate) and E-250 (sodium nitrite).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1419 Kj
    Energivärde (Kcal)
    339 Kcal
    Fett
    19 g
    Mättade fetter
    6,1 g
    Kolhydrater
    0 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    42 g
    Salt
    3,5 g

    Ideally, keep the sliced meat at a constant temperature of between 3º and 7 º C.

    Remove from the refrigerator 20 minutes before serving.

    After opening, consume within 7 days.

    Artikelnr: SK02000000018

    Producer: Sánchez Romero Carvajal Jabugo, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Lomo pata negra Traditional with paprika (pork loin of acorn-fed pig) 100% Ibérico, pre-sliced”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *