Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Caña de lomo pata negra Traditionell med paprika (fläskkarré från ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, bit
1 132 kr
Storlek:
Typ
Lomo
VARIETY
Traditionell med paprika
Ras
Iberico de Bellota Gris
Vikt
800g
KROPPSDEL
Producent
Cinco Jotas
Vin/Drycker och Mat:
Cinco Jotas´ Caña de Lomo de Bellota 100% Ibérico (torkad sidfläsk av ekollonmatad gris) är en botad korv gjord på ett helt hantverksmässigt sätt i Jabugo, Andalusien, av en hel bit som motsvarar ländryggens muskelmassa. Den kännetecknas av en kraftfull och doftande arom, en svag granat- och askfärg med en mycket definierad glans och en mild paprikasmak med inslag av rök.
Det traditionella receptet på Cinco Jotas fläskkarré är en delikatess från den traditionella spanska receptboken, med sin söta arom från paprika och den intensitet som kommer från den naturliga härdningsprocessen.
Cinco Jotas rygg är en av de gastronomiska referenserna i Spanien. Länden erhålls från rena iberiska grisar som uteslutande utfodras med ekollon. En rik produkt som ingår i medelhavskosten. Den är gjord av de bästa rena iberiska grisarna som föds upp i naturen i södra delen av den iberiska halvön. Djuren får exceptionell omsorg under hela livet och utfodras endast med ekollon under en del av sin gödning. Denna typ av foder ger en hög andel oljesyra.
Cinco Jotas fläskkarré hjälper till att minska skadligt kolesterol och är rikt på omega 3, omega 6 och omega 9.
Cinco Jotas´ Caña de Lomo de Bellota 100% Ibérico (torkad sidfläsk av ekollonmatad gris) är en botad korv gjord på ett helt hantverksmässigt sätt i Jabugo, Andalusien, av en hel bit som motsvarar ländryggens muskelmassa. Den kännetecknas av en kraftfull och doftande arom, en svag granat- och askfärg med en mycket definierad glans och en mild paprikasmak med inslag av rök.
Det traditionella receptet på Cinco Jotas fläskkarré är en delikatess från den traditionella spanska receptboken, med sin söta arom från paprika och den intensitet som kommer från den naturliga härdningsprocessen.
Cinco Jotas rygg är en av de gastronomiska referenserna i Spanien. Länden erhålls från rena iberiska grisar som uteslutande utfodras med ekollon. En rik produkt som ingår i medelhavskosten. Den är gjord av de bästa rena iberiska grisarna som föds upp i naturen i södra delen av den iberiska halvön. Djuren får exceptionell omsorg under hela livet och utfodras endast med ekollon under en del av sin gödning. Denna typ av foder ger en hög andel oljesyra.
Cinco Jotas fläskkarré hjälper till att minska skadligt kolesterol och är rikt på omega 3, omega 6 och omega 9.
100 % iberisk fläskkarré, havssalt, paprika, kryddor, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), surhetsreglerande medel E-331 (iii) (trinatriumcitrat), konserveringsmedel E-252 (kaliumnitrat) och E-250 (natriumnitrit).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval, torr plats. När den öppnats, förvara i kyl och konsumera inom 30 dagar.
Servera i rumstemperatur.
Ej ätbart hölje.
Producent: Sanchez Romero Carvajal Jabugo, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.