Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Caña de Lomo (torkad sidfläsk), förskivad
222,09 kr
Typ
Lomo
VARIETY
Traditionell med paprika
Ras

Iberico de Bellota Gris
Vikt

70g
KROPPSDEL

Producent
Joselito

Vin/Drycker och Mat:

Vakuumförseglad blister med 70 gr färdigskivad Joselito Caña de lomo (fläskkarré).
Joselito fläskkarré görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 8 månader i Joselitos torkkammare.
Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en bleka vermilion i kombination med omisskännlig juice av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa på grund av sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.
Smaknotering: Med en touch av rök och paprika, den har en mjuk konsistens. Det är ett rödlila kött med lätt grad av marmorering, som utvecklar en enorm och smaklös smak när man smakar, med den karakteristiska touchen av paprika som ger biten så mycket personlighet.
Vakuumförseglad blister med 70 gr färdigskivad Joselito Caña de lomo (fläskkarré).
Joselito fläskkarré görs endast med iberiska grisar från Joselitos egen stuga. Den görs på vintern, efter gödningsperioden. Senare röks det i naturliga eldstäder med ekved. Denna fläskrygg har en lång naturlig mognadsprocess på mer än 8 månader i Joselitos torkkammare.
Denna rygg har ett rödaktigt utseende av olika nyanser, från intensivt rött plommon genom karmin till en bleka vermilion i kombination med omisskännlig juice av marmoreringskanter; vita linjer som blandas för att ge upphov till en bit av stor smak och arom. En helt naturlig mat utan konserveringsmedel eller tillsatser, som ger hälsa på grund av sitt höga proteinvärde för en hälsosam och balanserad kost.
Smaknotering: Med en touch av rök och paprika, den har en mjuk konsistens. Det är ett rödlila kött med lätt grad av marmorering, som utvecklar en enorm och smaklös smak när man smakar, med den karakteristiska touchen av paprika som ger biten så mycket personlighet.
Fläskkarré, havssalt, paprika, vitlök och socker.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Den skivade Joselito Lomo bör förvaras vid 4º - 10° C.
För bästa smak och arom bör den serveras i en omgivningstemperatur mellan 20º och 25º C.
Producent: Cárnicas Joselito SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.