Reserva 12 lagrad ost av blandmjölk, skivad
88,36 kr
Format:
Mjölk


Får + Ko + Get
Vikt


200g
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Fasta
Lagrade
Åldrad
(Añejo)
Smak
Medium


UTMÄRKELSER:


2017 Guld och 2019 Silver


Vin/Drycker och Mat:


García Baquero Reserva 12 lagrad ost av blandmjölk, skivad 200g.
Detta är en av García Baqueros mest speciella ostar. Reserva 12 har passionen och expertisen hos García Baqueros ostmästare gett en lagrad ost som kännetecknas av söta och fruktiga nyanser som ger den en stark och omslutande värme. En ostkreation för dem som söker en större intensitet och komplexitet av nyanser i sitt dagliga liv.
Tillverkad av mjölk från får (32 % min.), get (30 % min.) och ko (23 % min.).
Utseende: Den har en elfenbensfärgad färg med rosa och orange toner. När den skärs upp kan man se hur ljusa och ursprungliga storleken på ostkornen är, vilket är ett resultat av den känsliga och omsorgsfulla produktionsprocessen. Doft: Aromatiskt sett har den en frisk doft med inslag av färsk getmjölk. Smak: Medelhavsfrukter framträder med rostade och karamelliserade toner som är typiska för mognaden av fårmjölken. Textur: Den är fyllig och fyllig: Den är mjuk, men jämn och motståndskraftig mot skärning.
García Baquero Reserva 12 lagrad ost av blandmjölk, skivad 200g.
Detta är en av García Baqueros mest speciella ostar. Reserva 12 har passionen och expertisen hos García Baqueros ostmästare gett en lagrad ost som kännetecknas av söta och fruktiga nyanser som ger den en stark och omslutande värme. En ostkreation för dem som söker en större intensitet och komplexitet av nyanser i sitt dagliga liv.
Tillverkad av mjölk från får (32 % min.), get (30 % min.) och ko (23 % min.).
Utseende: Den har en elfenbensfärgad färg med rosa och orange toner. När den skärs upp kan man se hur ljusa och ursprungliga storleken på ostkornen är, vilket är ett resultat av den känsliga och omsorgsfulla produktionsprocessen. Doft: Aromatiskt sett har den en frisk doft med inslag av färsk getmjölk. Smak: Medelhavsfrukter framträder med rostade och karamelliserade toner som är typiska för mognaden av fårmjölken. Textur: Den är fyllig och fyllig: Den är mjuk, men jämn och motståndskraftig mot skärning.
Tillverkad av pastöriserad får- (minst 32 %), get- (minst 30 %) och komjölk (minst 23 %), mjölksyra, salt, löpe, kalciumklorid.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats. Helst i kylskåp mellan 2º och 8º C.
Skorpan är inte ätbar.
Producent: Lácteas García Baquero, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.