Halvt lagrad ost av blandmjölk (semicurado), helhjulsost
872,20 kr
Format:
Mjölk


Får + Ko + Get
Vikt


3,35kg
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Mild


YTTERLIGARE EGENSKAPER:


Vin/Drycker och Mat:


García Baquero Halvt lagrad ost av blandmjölk (semicurado), helhjulsost 3,35 kg. Från Kastilien-La Mancha.
García Baquero Halvt lagrad ost, med en exceptionell smak, mjukhet och konsistens, erbjuder dig den ledande osten på den spanska marknaden för sin överlägsna smak och kvalitet. För älskare av god ost, den mest populära halvfasta osten.
Utseende: Inredningen har en beigefärgad pasta, som är resultatet av en delikat blandning av mjölken. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan man se de oregelbundna, glänsande ostmassakornen bredvid ögonen eller hålorna, vars ursprungliga storlek bestäms under produktionsprocessen.
Doft: Mjölkaromer med inslag av yoghurt och grädde som avrundas med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel samt mjölksyra. Krämiga toner med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
García Baquero Halvt lagrad ost av blandmjölk (semicurado), helhjulsost 3,35 kg. Från Kastilien-La Mancha.
García Baquero Halvt lagrad ost, med en exceptionell smak, mjukhet och konsistens, erbjuder dig den ledande osten på den spanska marknaden för sin överlägsna smak och kvalitet. För älskare av god ost, den mest populära halvfasta osten.
Utseende: Inredningen har en beigefärgad pasta, som är resultatet av en delikat blandning av mjölken. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan man se de oregelbundna, glänsande ostmassakornen bredvid ögonen eller hålorna, vars ursprungliga storlek bestäms under produktionsprocessen.
Doft: Mjölkaromer med inslag av yoghurt och grädde som avrundas med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel samt mjölksyra. Krämiga toner med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
Pastöriserad får- (32 %), get- (30 %) och komjölk (23 %), mjölksyra (mjölk), löpe, salt och kalciumklorid, lysozym (äggderivat). Mjölkens ursprung Spanien.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp mellan 4 och 8 °C.
Serveringsförslag: Öppna den 20 minuter före servering och låt den stå i rumstemperatur för att förstärka aromen och smaken. Skalet är oätligt.
Producent: Lácteas García Baquero, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.