Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Halvhärdad mjölkblandad ost, halvt hjul
469,35 kr
Format:
Mjölk
Får + Ko + Get
Vikt
1.67 kg
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Mild
YTTERLIGARE EGENSKAPER:
Vin/Drycker och Mat:
García Baquero halvtorkad ost, med en exceptionell smak, mjukhet och konsistens, erbjuder dig den ledande osten på den spanska marknaden för sin överlägsna smak och kvalitet. För älskare av god ost, den mest populära halvtorkade osten.
Utseende: Interiören har en beigefärgad pasta, resultatet av en delikat blandning av mjölk. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan de oregelbundna, glänsande ostmassakornen ses bredvid ögonen eller håligheterna, med den ursprungliga storleken bestämd i produktionsprocessen.
Doft: > Mjölkaktig arom med inslag av yoghurt och grädde, avrundad med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel, och inslag av mjölksyra. Krämiga toner framträder med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
García Baquero halvtorkad ost, med en exceptionell smak, mjukhet och konsistens, erbjuder dig den ledande osten på den spanska marknaden för sin överlägsna smak och kvalitet. För älskare av god ost, den mest populära halvtorkade osten.
Utseende: Interiören har en beigefärgad pasta, resultatet av en delikat blandning av mjölk. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan de oregelbundna, glänsande ostmassakornen ses bredvid ögonen eller håligheterna, med den ursprungliga storleken bestämd i produktionsprocessen.
Doft: > Mjölkaktig arom med inslag av yoghurt och grädde, avrundad med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel, och inslag av mjölksyra. Krämiga toner framträder med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
Pasteöriserad får- (32 %), get- (30 %) och komjölk (23 %), mjölksyrajäsningar (mjölk), löpe, salt och kalciumklorid, lysozym (äggderivat). Mjölkens ursprung Spanien.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras kylt mellan 4º och 8 °C.
Serveringsförslag: Öppna 20 minuter före servering och låt den stå i rumstemperatur för att förhöja dess arom och smak. Skalet är inte ätbart.
Producent: Lácteas García Baquero, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.