Garrotxa artisan goat´s cheese, mini wheel 425 gr
365,87 kr
Skickas normalt inom 24 timmar

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.
Mjölk


Get
Vikt
Approx. 425 gr
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Mild


Vin/Drycker och Mat:


Mat och Vin/Drycker:


Pasteurized goat's milk cheese from the La Bauma cheese factory in Borredà (El Berguedà, Barcelona). Made by Catalan master cheesemaker David Blanco. Pressed pasta cheese with gray flowery rind with mucus. Half-ripened cheese, preferably eaten when tender. It is totally designed and made in Catalonia, specifically in La Garrotxa, hence its name. A Catalan classic.
Almost extinct by the early 1980s, it has been revived by a young cheesemakers and goat farmers' cooperative in the Garrotxa area of Catalonia. The revival began in 1981 and the cheese has since become widespread in artisanal production.
It has a mild flavour, with lactic touches, balanced acidity and a smell reminiscent of mushrooms.
Garrotxa is traditionally made from the milk of Murciana goats and aged in caves to enhance mold development and the resulting flavor. Garrotxa is described as having a powdery gray or grayish-blue rind, a firm texture, an ivory-colored interior, and an earthy flavor. The cheese is semi-soft. Cheese wheels of Garrotxa are small (typically around 1 kg) and mature relatively quickly in the humid Pyrenees. Maturing time varies, but is typically between four and eight weeks.
The rind is natural, untreated, mouldy outer bark, covered with grey-green fungus.
Pasteurized goat's milk cheese from the La Bauma cheese factory in Borredà (El Berguedà, Barcelona). Made by Catalan master cheesemaker David Blanco. Pressed pasta cheese with gray flowery rind with mucus. Half-ripened cheese, preferably eaten when tender. It is totally designed and made in Catalonia, specifically in La Garrotxa, hence its name. A Catalan classic.
Almost extinct by the early 1980s, it has been revived by a young cheesemakers and goat farmers' cooperative in the Garrotxa area of Catalonia. The revival began in 1981 and the cheese has since become widespread in artisanal production.
It has a mild flavour, with lactic touches, balanced acidity and a smell reminiscent of mushrooms.
Garrotxa is traditionally made from the milk of Murciana goats and aged in caves to enhance mold development and the resulting flavor. Garrotxa is described as having a powdery gray or grayish-blue rind, a firm texture, an ivory-colored interior, and an earthy flavor. The cheese is semi-soft. Cheese wheels of Garrotxa are small (typically around 1 kg) and mature relatively quickly in the humid Pyrenees. Maturing time varies, but is typically between four and eight weeks.
The rind is natural, untreated, mouldy outer bark, covered with grey-green fungus.
Pasteurised goat's milk, calcium chloride, lactic ferment, rennet and salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Ideally, keep refrigerated between 8º and 10º C.
Producer: Formatge Bauma S.L.
Garrotxa artisan goat´s cheese, mini wheel 425 gr
365,87 kr
Skickas normalt inom 24 timmar



Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.


Letar du efter något annat?
Berätta för oss vilken produkt från Spanien du saknar så skickar vi den till dig inom 7 dagar (vanligtvis).
Berätta för oss
Recensioner
Det finns inga recensioner än.