Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
La Retorta fårost, medium hjul
304,26 kr
Mjölk
Får
Vikt
450g
Mjölkbehandling
Rå
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Medium
UTMÄRKELSER:
Vin/Drycker och Mat:
Mat och Vin/Drycker:
Flerprisvinnare La Retorta ost är en mjuk pastaost med en rund form gjord av rå fårmjölksost pressad för hand och utarbetad med hantverksmime på traditionellt sätt. Dess smak är mjuk men mycket personlig, väldefinierad och ihållande i gommen, med minnen från fältet på grund av dess vegetabiliska löpe. Den är väldigt krämig, med nästan flytande konsistens, som ett resultat av en daglig och kontinuerlig tumling. Det smälter ljuvligt i gommen. Den ska ätas med en sked, öppna den övre luckan på osten eller breda ut den i rostat bröd, även om den också erbjuder flera användningsområden i det kulinariska området.
La Retorta-osten har en elfenbensfärgad färg och intensiv , mjuk, genomträngande smak men utan för mycket beska. Ostens smak kännetecknas av att den inte är slät, utan sur Matic, med vissa inslag av delvis fermenterad mjölk. Dess arom är stark men trevlig med grönsaker och blommor beroende på årstid eller får.
Finca Pascualete är ett familjeägt företag vars ursprung går tillbaka till början av XIII-talet. År 1232 fick Don Fernán Ruiz Altamirano, efter att ha hjälpt till med erövringen av Trujillo, detta land som idag är Finca Pascualete, beläget i hjärtat av Extremaduras betesmarker.
Från staden Trujillo (Cáceres), Extremadura.
Flerprisvinnare La Retorta ost är en mjuk pastaost med en rund form gjord av rå fårmjölksost pressad för hand och utarbetad med hantverksmime på traditionellt sätt. Dess smak är mjuk men mycket personlig, väldefinierad och ihållande i gommen, med minnen från fältet på grund av dess vegetabiliska löpe. Den är väldigt krämig, med nästan flytande konsistens, som ett resultat av en daglig och kontinuerlig tumling. Det smälter ljuvligt i gommen. Den ska ätas med en sked, öppna den övre luckan på osten eller breda ut den i rostat bröd, även om den också erbjuder flera användningsområden i det kulinariska området.
La Retorta-osten har en elfenbensfärgad färg och intensiv , mjuk, genomträngande smak men utan för mycket beska. Ostens smak kännetecknas av att den inte är slät, utan sur Matic, med vissa inslag av delvis fermenterad mjölk. Dess arom är stark men trevlig med grönsaker och blommor beroende på årstid eller får.
Finca Pascualete är ett familjeägt företag vars ursprung går tillbaka till början av XIII-talet. År 1232 fick Don Fernán Ruiz Altamirano, efter att ha hjälpt till med erövringen av Trujillo, detta land som idag är Finca Pascualete, beläget i hjärtat av Extremaduras betesmarker.
Från staden Trujillo (Cáceres), Extremadura.
Rå fårmjölk, tistel och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Äts genom att öppna locket, breda på små rostat bröd eller som kulinariskt tillbehör.
Förvaringstemperatur: 2º-4º C. Konsumtionstemperatur: 20º C.
Producent: Finca Pascualete (Rio Real Inversiones Financieras SL)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.