Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Halvhärdad mjölkblandning med låg fetthalt, i förväg skivad
99,65 kr
Mjölk
Får + Ko + Get
Vikt
250g
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Mild
YTTERLIGARE EGENSKAPER:
Vin/Drycker och Mat:
García Baqueros ikoniska halvtorkade mjölkblandningsost, men för dig som vill ta hand om sin figur, med 42 % mindre fett och i ett skärfärdigt format, redo att öppnas och njutas. En ost som alltid smakar likadant, tack vare den noggranna och känsliga tillverkningsprocessen som utförs av García Baqueros Master Cheese Maker.
Utseende: Interiören har en beige- färgad pasta, resultatet av en delikat blandning av mjölk. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan de oregelbundna, glänsande ostmassakornen ses bredvid ögonen eller håligheterna, med den ursprungliga storleken bestämd i produktionsprocessen.
Doft: > Mjölkaktig arom med inslag av yoghurt och grädde, avrundad med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel, och inslag av mjölksyra. Krämiga toner framträder med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
García Baqueros ikoniska halvtorkade mjölkblandningsost, men för dig som vill ta hand om sin figur, med 42 % mindre fett och i ett skärfärdigt format, redo att öppnas och njutas. En ost som alltid smakar likadant, tack vare den noggranna och känsliga tillverkningsprocessen som utförs av García Baqueros Master Cheese Maker.
Utseende: Interiören har en beige- färgad pasta, resultatet av en delikat blandning av mjölk. Många ögon av medelstor och stor storlek är jämnt fördelade. När pastan bryts för hand kan de oregelbundna, glänsande ostmassakornen ses bredvid ögonen eller håligheterna, med den ursprungliga storleken bestämd i produktionsprocessen.
Doft: > Mjölkaktig arom med inslag av yoghurt och grädde, avrundad med inslag av sött smör. Den har en mycket djup och ihållande aromatisk profil med en viktig eftersmak av kanel och rostad mjölk.
Smak: Söta smaker med inslag av nötter och kanel, och inslag av mjölksyra. Krämiga toner framträder med inslag av get (primära aromer).
Textur: Pastan är mycket krämig, smälter i gommen och har en viss elasticitet.
Pasteuriserad lättmjölk från ko (min 70 %), får (min 10 %) och get (min 5 %), mjölksyrajäsningar, salt och löpe. Mjölkens ursprung Spanien.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras kylt mellan 4º och 8 °C.
Serveringsförslag: Öppna 20 minuter före servering och låt den stå i rumstemperatur för att förhöja dess arom och smak. Skalet är inte ätbart.
Producent: Lácteas García Baquero, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.