Alla Charkuterier
Visar 253–288 av 369 resultat. Alla priser är inklusive moms.
Njut av de bästa spanska charkuterierna och korvarna (embutidos) som du kan handla online i vår gourmetbutik för Sverige. Vi erbjuder hantverksmässiga produkter och produkter av högsta kvalitet av de flesta populära typerna av spansk charkuteri och korv, inklusive salchichón, chorizo, lomo (eller lomo embuchado), fuet eller espetec, sobrasada, butifarra, morcilla, cecina, chistorra (txistorra), paltruc eller katalansk bull , longaniza (llonganissa), coppa, morcón, presa, sacallona, spansk salami, kalkonbröst, mortadella ibérica, ankskinka, pan montañés, pancetta, tocino, didalet, somalla, cigaleta, chicharrones, botillo, compango, fläskost och Lunch (lunch). Inklusive produkter med ursprungsbeteckning, t.ex. DOP (Ursprungsbeteckning), IGP (Skyddad geografisk beteckning) eller ETG (Traditionell specialitet Garanterad), vilket inkluderar Salchichón från Vic, Llonganissa från Vic, Sobrasada från Mallorca, Chorizo Riojano från La Rioja, Chorizo Cantimpalos från Segovia, Chorizo från León och Morcilla från Burgos.
Vi erbjuder korvar från Iberico, White och Duroc-svin. Ibericokorvarna är tillverkade av Bellota- eller Cebo Iberico-svin (svarta grisar), antingen 100 %, 75 % eller 50 % renrasiga. Vi erbjuder också några av de mest populära spanska korvarna och charkuteriprodukterna gjorda av kött från kalkon, tjur, ko, vildsvin, hjort, gås och anka.
Våra produkter finns i flera olika format, bland annat hela torrlagade bitar, delbitar av en halv eller en tredjedel av en bit, cañas eller media cañas, förskivade eller skivade i vakuumförpackningar eller förpackningar med skyddande atmosfär, blockbitar, tärningar i små tärningar eller remsor, i förpackningar med flera bitar, hela bitar i premiumförpackningar, minipåsar, snackpåsar, blandade förpackningar eller premiumset. Chorizobitar finns i sarta, vela, cular eller skivad form, både söta och kryddiga med paprika (pimentón).
I vårt utbud ingår de flesta av de exklusiva spanska chark- och korvmärkena av högsta kvalitet, t.ex. Cinco Jotas (5J), Casa Riera Ordeix, Joselito, Blázquez, Sánchez Romero Carvajal, El Zagal och COVAP, Casa Tarradellas, Extrem, Palcarsa, Salgot, Peña Cruz, Boadas 1880, Iberico Sierra Azuaga, Palacios, Can Duran, Exentis, Pedragosa, España e Hijos, Mayoral (La Pirenaica), Señorío de Montanera, Crisol, Abras, Alfonso Sáez, Can Company, Carlit, Casa Fígols, Cecinas Pablo, Corte Noble, Cuyar Jabugo, Embuastur, Farcedo, Frial, Goikoa, Iglesias, La Alegría, La Flor de Mallorca, La Posada, La Selva, La Unión, La Venta Tabanera, Lainurvi, Legado Ibéricom Martiko, Noel, Obach, Pont, Rio, Sánchez Alcaraz, Señora Julia, Sierra Noble, La Alegría Riojana, Tia Felipa, Urban Picnic, Urkabe, Valldan y Vallina. Allt erbjuds till bästa möjliga pris och av högsta kvalitet. Alla våra produkter har långa mognadsperioder och är noggrant utvalda för att ge dig bästa värde och tillfredsställelse. Charcuterie- och korvprodukter som du verkligen kommer att njuta av.
De mest populära spanska korvarna:
Chorizo: Chorizo är den mest populära charkuterivaran i Spanien och är ett måste i alla spanska kök och restauranger. Den finns i dussintals olika varianter: Rökta, kryddiga, torkade eller råa, chorizos är ett måste i köket och även på bordet. Cular från Salamanca, från Pamplona, från Cantimpalos, från El Bierzo, från La Rioja, från Soria, från Aracena, från Ronda, Ibérico från Huelva, från Los Pedroches, från Extremadura, från Teror (Kanarieöarna).
Salchichón: Den mest kända salchichónen är förmodligen den från den katalanska staden Vic, som görs med vitt fläsk, även om den på senare år har vunnit mark med Ibérico-fläsk (svart gris).
Fuet: Det är en typisk katalansk korv som har andra namn beroende på produktionsområdet: “somaia”, “espetec”, “secallona”.
Lomo (fläskkarré) / Lomo embuchado: Denna korv tillverkas av ryggar från Ibérico-svin som fötts upp med ekollon och konkurrerar i kvalitet och rykte med de bästa Ibérico-skinkorna från reservat. Låren väljs ut med lite fett och överdraget med rökt paprika och salt.
Chistorra (Txistorra): Denna färska korv, med sin intensiva smak och rödaktiga färg, är mycket populär i Navarra och Baskien i norra Spanien och även i vissa delar av Aragonien.
Sobrasada: Det är den mest kända korven på Balearerna, särskilt på Mallorca, även om den inte är den enda i Spanien. Mallorcas sobrasada är den mest kända tack vare den svarta grisen som ger en mer smakrik och smaskig version än sina motsvarigheter. Den skyddas av en ursprungsbeteckning (DOP) och tillsynsrådet ser till att ingredienserna och produktionsmetoden är de traditionella.
Butifarra: En familj av korvar som sträcker sig över hela det gamla kungadömet Aragonien (ett område som kännetecknas av sin utmärkta korv), från Pyrenéerna till Valencia och Balearerna, med en mängd olika varianter i Katalonien. En av de mest kända butifarrakorvarna är korven från La Garriga.
Morcilla: Den mest populära morcilla är den som tillverkas i Burgos (Kastilien och Leon), men det är inte den enda sorten i Spanien. Morcilla av lök, som också är ganska populär i Spanien, även om den också äts stekt, är vanligare i grytor som fabada asturiana eller fläskkotletter (callos).
Om du vill läsa mer detaljerad information om de olika typerna av populära spanska charkuterier och korvar (embutidos) kan du besöka vårt inlägg om detta ämne på vår blogg: De populäraste charkuterierna/korvarna (embutidos) i Spanien
-
Señorío de Montanera
Morcón de Bellota 100% Ibérico (ekollonmatad), från Extremadura, st.
957,98 kr
Ca. 950 gr • 1 008,40 kr / kg -
Cinco Jotas
Morcón de bellota pata negra (ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, st.
830,85 kr
850 gr • 977,47 kr / kg -
Peña Cruz
Morcón de Serón, typisk för Almería, från Andalusien, sartastycke
59,65 kr
400 gr • 149,13 kr / kg -
Legado Ibérico
Mortadela Ibérica, nyskuren, förskivad i tunna skivor
47,72 kr
150 gr • 318,13 kr / kg -
La Alegría
Naturlig fläskmage (Panceta), från La Rioja, block
93,39 kr
Ca. 350 gr • 266,83 kr / kg -
Carlit
Pan Montañés a la pimienta verde (bakat fläskleverbröd med grönpeppar), från La Cerdanya, färdigskivat
47,00 kr
100 gr • 470,00 kr / kg -
Carlit
Pan Montañés al horno (bakat fläskleverbröd), från La Cerdanya (Girona), färdigskivat
47,00 kr
100 gr • 470,00 kr / kg -
Carlit
Pan Montañés al horno (bakat fläskleverbröd), från La Cerdanya (Girona), minibit
67,48 kr
250 gr • 269,92 kr / kg -
Señora Julia
Panceta adobada (marinerad fläskmage), bit
69,89 kr
250 gr • 279,56 kr / kg -
Señora Julia
Panceta curada (torkad fläskmage), bit
75,31 kr
250 gr • 301,24 kr / kg -
Boadas 1880
Panceta curada con pimienta (Pepprad skuren fläskmage), förskivad
47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg -
La Unión
Panceta, botad och benfri, från Asturien, 3-delar
141,59 kr
450 gr • 245,02 kr / kg -
Boadas 1880
Peppar Salchichón, från Katalonien, förskivad
47,00 kr
100 gr • 470,00 kr / kg -
Mayoral (La Pirenaica)
Peppartorkad huvudhalsrygg, från Huesca, st
311,49 kr
Ca. 1,1 kg • 283,17 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Pétalos (extra tunna) – Chorizo Ibérico extra, förskivad
47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg -
Solariego (Boadas 1880)
Pétalos (extra tunna) – Salchichón Ibérico extra, förskivad
47,60 kr
80 gr • 595,00 kr / kg -
Señorío de Montanera
Presa de Bellota 100% Ibérica (ekollonmatad, botad), från Extremadura, st.
589,00 kr
Ca. 375 gr • 1 570,67 kr / kg -
Cinco Jotas
Presa pata negra (axelsnitt av ekollonmatad gris) 100 % Ibérico, förskivad
252,45 kr
80 gr • 3 155,63 kr / kg -
Peña Cruz
Queso de cerdo (kokt fläsk “ost”) de Serón, från Andalusien, block
70,85 kr
400 gr • 177,13 kr / kg -
Embuastur
Rådjur Salchichón med peppar (ciervo, a la pimienta), från Asturien, st
83,75 kr
200 gr • 418,75 kr / kg -
La Unión
Rökt asturisk Morcilla (rökt), från Asturien, 3-st
119,78 kr
400 gr • 231,98 kr / kg -
Boadas 1880
Salami Extra, från Katalonien, färdigskivad
29,52 kr
2 x 40 gr • 369,00 kr / bottle -
Goikoa
Salami Extra, från Navarra, halvstycke
375,60 kr
Ca. 2 kg • 187,80 kr / kg -
Blázquez
Salchichón 50% Ibérico de cebo gris – extra, från Guijuelo, Salamanca, halvt
177,14 kr
Ca. 600 gr • 295,23 kr / kg -
Blázquez
Salchichón av ekollonmatad 50 % Ibérico gris “Admiración”, från Guijuelo, Salamanca, halvt stycke
217,26 kr
Ca. 600 gr • 362,10 kr / kg -
Blázquez
Salchichón av ekollonmatad 50 % Ibérico-gris “Admiración”, från Guijuelo, Salamanca, färdigskivad
66,03 kr
100 gr • 660,30 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Salchichón av ekollonmatad Ibérico, från Andalusien, färdigskivad
59,65 kr
60 gr • 793,33 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Salchichón av ekollonmatad Ibérico, från Andalusien, ministycke
128,69 kr
170 gr • 757,00 kr / kg -
COVAP esenciaúnica
Salchichón av ekollonmatad Ibérico, från Andalusien, st
283,30 kr
600 gr • 352,27 kr / kg