Carlit

Pan Montañés al horno (baked pork liver bread), from La Cerdanya (Girona), mini piece

250 gr
Glutenfritt

61,14 kr

244,56 kr / kg inkl. moms

Format:
Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Pan Montañés

VARIETY

Traditional Baked

Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)

Duroc & Blanco (Vitgris)

Vikt

250g

250g

KROPPSDEL

duck

Producent

Carlit

awards

UTMÄRKELSER:

Great Taste award: Gold 2000 - 1 Star

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Salad
  • Bread
  • Catalonia-Girona

    250 gr mini piece of Carlit´s Pan Montañés al horno (baked pork liver bread), from the town of Puigcerdá, in the Cerdanya region of Girona, Catalonia. In vacuum-sealed packaging.

    Pan Montañés or Pa de Fetge (liver bread) is a variation of the famous French pâté de campagne, closely linked to La Cerdanya, from where it has spread to other regions of the Pyrenees. Although the pork butchers of La Cerdanya exported it when they emigrated to the areas of the Pre-Pyrenees, Carlit wants to recover their roots and bring liver bread back to La Cerdanya. Carlit´s a liver bread retains the traditional and original methods and recipes of their grandparents.

    La Cerdanya liver bread can be eaten as an appetizer, as sausage for a sandwich, and as a perfect complement to warm salads.

    250 gr mini piece of Carlit´s Pan Montañés al horno (baked pork liver bread), from the town of Puigcerdá, in the Cerdanya region of Girona, Catalonia. In vacuum-sealed packaging.

    Pan Montañés or Pa de Fetge (liver bread) is a variation of the famous French pâté de campagne, closely linked to La Cerdanya, from where it has spread to other regions of the Pyrenees. Although the pork butchers of La Cerdanya exported it when they emigrated to the areas of the Pre-Pyrenees, Carlit wants to recover their roots and bring liver bread back to La Cerdanya. Carlit´s a liver bread retains the traditional and original methods and recipes of their grandparents.

    La Cerdanya liver bread can be eaten as an appetizer, as sausage for a sandwich, and as a perfect complement to warm salads.

    Pork meat and liver, milk, eggs, salt, potato starch, spices, garlic, antioxidant (E-301), and preservative (E-250).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1402 Kj
    Energivärde (Kcal)
    330 Kcal
    Fett
    28 g
    Mättade fetter
    10,2 g
    Kolhydrater
    5,7 g
    Sockerarter
    1,7 g
    Proteiner
    13,8 g
    Salt
    1,8 g

    Keep refrigerated, ideally between 0º and 5º C.

    For best taste, open the packaging 5 minutes before consumption.

    Artikelnr: SK02000000316

    Producer: Artesanies Carlit, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Pan Montañés al horno (baked pork liver bread), from La Cerdanya (Girona), mini piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *