Cinco Jotas

Presa pata negra (shoulder cut of acorn-fed pig) 100% Ibérico, pre-sliced

80 gr
Glutenfritt Free-Range

234,62 kr

2932.75 kr / kg inkl. moms

Format:
Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Presa

VARIETY

Pata Negra

Ras

Iberico de Bellota Gris

Iberico de Bellota Gris

Vikt

80g

80g

KROPPSDEL

duck

Producent

Cinco Jotas

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Andalusia-Huelva

    The cured 100% Iberian acorn-fed pork Presa (shoulder-cut) is one of Cinco Jotas' great delicacies.

    Handmade in Jabugo, Andalusia, it is a sausage that contains only presa. The piece found at the head of the loin next to the shoulder of 100% Iberian acorn-fed pigs reared in the wild in the pastures during the Montanera season. The prey is a noble meat of the highest quality and high muscle infiltration similar to that of Cinco Jotas 100% Iberian Acorn-fed Ham (jamón).

    Presa Ibérica is one of the most appreciated delicacies and one of the best-hidden secrets of Spanish gastronomy. An intense and characteristic aroma permeates the moment of tasting it, provoking a pleasant sensation in all the senses. Presa Ibérica is a delicacy with very little fat and a characteristic marbling. Its gradual curing in the centenary Bodegas Cinco Jotas, make this artisan piece a gastronomic jewel on a par with Iberian pork loin or even Iberian ham.

    The cured 100% Iberian acorn-fed pork Presa (shoulder-cut) is one of Cinco Jotas' great delicacies.

    Handmade in Jabugo, Andalusia, it is a sausage that contains only presa. The piece found at the head of the loin next to the shoulder of 100% Iberian acorn-fed pigs reared in the wild in the pastures during the Montanera season. The prey is a noble meat of the highest quality and high muscle infiltration similar to that of Cinco Jotas 100% Iberian Acorn-fed Ham (jamón).

    Presa Ibérica is one of the most appreciated delicacies and one of the best-hidden secrets of Spanish gastronomy. An intense and characteristic aroma permeates the moment of tasting it, provoking a pleasant sensation in all the senses. Presa Ibérica is a delicacy with very little fat and a characteristic marbling. Its gradual curing in the centenary Bodegas Cinco Jotas, make this artisan piece a gastronomic jewel on a par with Iberian pork loin or even Iberian ham.

    100% Iberian should-cut pork (Presa), sea salt, paprika, garlic, dextrin, dextrose, sugar, acidity regulator E-331 (iii) (trisodium citrate), colouring E-120 (carminic acid), preservatives E-252 (potassium nitrate) and E-250 (sodium nitrite) and antioxidant E-301 (sodium ascorbate).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1415 Kj
    Energivärde (Kcal)
    338 Kcal
    Fett
    22 g
    Mättade fetter
    7,7 g
    Kolhydrater
    0 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    35 g
    Salt
    4,9 g

    Ideally keep it refrigerated between 3º and 7º C.

    Before consumption, take it out of the fridge and leave it at room temperature for about 20 minutes.

    Once opened, keep refrigerated and consume within 30 days.

    Artikelnr: SK02000000023

    Producer: Sánchez Romero Carvajal Jabugo, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Presa pata negra (shoulder cut of acorn-fed pig) 100% Ibérico, pre-sliced”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *