Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Caña de Presa pata negra (axelsnitt av ekollonmatad gris) 100% Ibérico, st.
1 106 kr
Format:
Typ
Presa
VARIETY
Pata Negra
Ras
Iberico de Bellota Gris
Vikt
800g
KROPPSDEL
Producent
Cinco Jotas
Vin/Drycker och Mat:
Det härdade 100 % iberiska ekollonmatade fläsket Presa (axelklippt) är en av Cinco Jotas stora delikatesser.
Handgjord i Jabugo, Andalusien, det är en korv som endast innehåller presa. Stycket som hittats i ländhuvudet bredvid axeln på 100 % iberiska ekollonfodrade grisar som fötts upp i det vilda i betesmarkerna under Montanera-säsongen. Bytet är ett ädelt kött av högsta kvalitet och hög muskelinfiltration som liknar den hos Cinco Jotas 100 % iberisk ekollonmatad skinka (jamón).
Presa Ibérica är en av de mest uppskattade delikatesserna och en av den spanska gastronomins bäst dolda hemligheter. En intensiv och karakteristisk arom genomsyrar ögonblicket av att smaka på den och framkallar en behaglig känsla i alla sinnen. Presa Ibérica är en delikatess med väldigt lite fett och en karakteristisk marmorering. Dess gradvisa härdning i hundraårsjubileet Bodegas Cinco Jotas, gör denna hantverkare till en gastronomisk juvel i nivå med iberisk fläskkarré eller till och med iberisk skinka.
Det härdade 100 % iberiska ekollonmatade fläsket Presa (axelklippt) är en av Cinco Jotas stora delikatesser.
Handgjord i Jabugo, Andalusien, det är en korv som endast innehåller presa. Stycket som hittats i ländhuvudet bredvid axeln på 100 % iberiska ekollonfodrade grisar som fötts upp i det vilda i betesmarkerna under Montanera-säsongen. Bytet är ett ädelt kött av högsta kvalitet och hög muskelinfiltration som liknar den hos Cinco Jotas 100 % iberisk ekollonmatad skinka (jamón).
Presa Ibérica är en av de mest uppskattade delikatesserna och en av den spanska gastronomins bäst dolda hemligheter. En intensiv och karakteristisk arom genomsyrar ögonblicket av att smaka på den och framkallar en behaglig känsla i alla sinnen. Presa Ibérica är en delikatess med väldigt lite fett och en karakteristisk marmorering. Dess gradvisa härdning i hundraårsjubileet Bodegas Cinco Jotas, gör denna hantverkare till en gastronomisk juvel i nivå med iberisk fläskkarré eller till och med iberisk skinka.
100 % iberiskt börskuret fläsk (Presa), havssalt, paprika, vitlök, dextrin, dextros, socker, surhetsreglerande medel E-331 (iii) (trinatriumcitrat), färgämne E-120 (karminsyra), konserveringsmedel E-252 (kaliumnitrat) och E-250 (natriumnitrit) och antioxidanten E-301 (natriumaskorbat).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval, torr plats.
När öppnad, förvara i kyl och konsumera inom 30 dagar.
Ej ätbar hudtäckning.
Producent: Sanchez Romero Carvajal Jabugo, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.