Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Presa de Bellota 100% Ibérica (ekollonmatad, botad), från Extremadura, st.
589,00 kr
Typ
Presa
VARIETY
de Bellota 100% Ibérico
Ras

Iberico de Bellota Gris
Vikt

375 gr
KROPPSDEL

Producent
Señorío de Montanera

Vin/Drycker och Mat:

Ca. 375 gr bit av Señorío de Montanera´s Presa de Bellota 100% Ibérica (ekollonmatad, härdad), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.
Den Ibérico ekollonmatade Iberian Presa är en av de mest utsökta produkterna från Ibérico-grisen, eftersom det i fallet med ekollonmatade djur är en bit som är oerhört motionerad under montanerasäsongen, vilket avsevärt berikar den maximala kvaliteten på dess kött.
Den är tillagad på ett traditionellt sätt, med en naturlig smaksättning baserad på smaktillsatser och kryddor, baserad på erfarenheten och kunnandet från Señorío de Montanera. I Extremadura-traditionen är denna produkt känd som 'Lomito Ibérico de bellota'.
När den är skuren är den klarröd till färgen, med nyanser som sträcker sig från ljus rubin till matt vermilion, som späds ut med marmorerad snidning av dess infiltrerade fett. Dess konsistens är saftig och smälter i gommen och rinner genom varje mungipa med en kvardröjande naturlig ekollonsmak. Närvaron av en annan av Extremaduras mest traditionella produkter, La Vera paprika, bidrar väsentligt till den sublima aromen.
Ca. 375 gr bit av Señorío de Montanera´s Presa de Bellota 100% Ibérica (ekollonmatad, härdad), från Badajoz (Extremadura), vakuumförseglad i premiumförpackningar.
Den Ibérico ekollonmatade Iberian Presa är en av de mest utsökta produkterna från Ibérico-grisen, eftersom det i fallet med ekollonmatade djur är en bit som är oerhört motionerad under montanerasäsongen, vilket avsevärt berikar den maximala kvaliteten på dess kött.
Den är tillagad på ett traditionellt sätt, med en naturlig smaksättning baserad på smaktillsatser och kryddor, baserad på erfarenheten och kunnandet från Señorío de Montanera. I Extremadura-traditionen är denna produkt känd som 'Lomito Ibérico de bellota'.
När den är skuren är den klarröd till färgen, med nyanser som sträcker sig från ljus rubin till matt vermilion, som späds ut med marmorerad snidning av dess infiltrerade fett. Dess konsistens är saftig och smälter i gommen och rinner genom varje mungipa med en kvardröjande naturlig ekollonsmak. Närvaron av en annan av Extremaduras mest traditionella produkter, La Vera paprika, bidrar väsentligt till den sublima aromen.
Stekt fläsk presa de bellota (ekollonmatad) 100 % Ib´wrico (210 g/100 g färdig produkt), salt, paprika, kryddor och kryddextrakt, dextros, konserveringsmedel (E252 och E250) och antioxidant (E301) .
Oätligt hölje.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0ºC och 7ºC.
Oätligt hölje, ta bort innan du äter.
Öppna vakuumbehållaren i 15 minuter före konsumtion. Efter konsumtion, förvara den återstående produkten i sin originalförpackning i kylda förhållanden. Ta bort den första skivan när du börjar ett nytt snitt.
Den idealiska konsumtionstemperaturen är mellan 18 och 24 ºC.
Producent: Señorío de Montanera, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.