Cinco Jotas (5J)

Cinco Jotas 4 Ess Pack – 4 bästsäljare: Ibérico skinka, axelskinka, rygg och axelskuren, från Jabugo, färdigskivad

4 x 80 g
Glutenfritt Free-Range Allergen-free

1 143 kr

3 571,70 kr / kg inkl. moms

Ham Quality icon

Lär dig de grundläggande begreppen för att förstå de olika färgetiketterna, ursprungsbeteckningarna och kvalitetstyperna för Ibérico- och Serranoskinka (jamón) och framben skinka (paleta).

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Ras

iberico 100

Ibérico 100%
(pata negra)

Vikt

4 x 80 g

4 x 80 g

KROPPSDEL

Jamón (back leg)

Jamón
(Bakben)

GRIS DIET

Bellota (acorn)

Ekollon
(bellota)

Smak

Intensiv

MOGNANDE

Minst 12 Månader

Svart (Pata Negra)

Kvalitetsmärkt:

Svart (Pata Negra)


Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Tempranillo
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Starkvin: Sherry Fino
  • Lätt-medel Öl: Lageröl & Pilsner
  • Andalusia-Huelva

    Cinco Jotas (5J) Presentförpackning med ett viktigt urval för alla fans av Ibérico ekollonmatade (pata negra) delikatesser, som innehåller fyra paket med färdigskivade 80 gr av följande: (1) Ibérico skinka (Jamón) , (2) Ibérico axelskinka (Paleta), (3) Traditionell rygg (Lomo) och (4) Axelskuren (Presa). Från Jabugo, Huelva, Andalusien.

    Länkar till de enskilda profilerna nedan:

    (1) Ibérico Ham (Jamón): https://spanskklubben.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-acorn-fed-100-iberico-ham-jamon-pata-negra-jabugo-sliced-80-gr.html

    (2) Ibérico axelskinka (Paleta): https://spanskklubben.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-acorn-fed-100-iberico-shoulder-ham-pata-negra-jabugo-sliced-80-gr.html

    (3) Traditionell cured rygg (Lomo): https://spanskklubben.se/charcuterie/cinco-jotas-lomo-pata-negra-traditional-with-paprika-pork-loin-of-acorn-fed-pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html

    (4) Shoulder-cut (Presa): https://spanskklubben.se/charcuterie/cinco-jotas-presa-pata-negra-shoulder-cut-of-acorn-fed-pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html

    Mått: 28,7 cm höjd x 18 cm bred x 4 cm djup.

    Cinco Jotas (5J) Presentförpackning med ett viktigt urval för alla fans av Ibérico ekollonmatade (pata negra) delikatesser, som innehåller fyra paket med färdigskivade 80 gr av följande: (1) Ibérico skinka (Jamón) , (2) Ibérico axelskinka (Paleta), (3) Traditionell rygg (Lomo) och (4) Axelskuren (Presa). Från Jabugo, Huelva, Andalusien.

    Länkar till de enskilda profilerna nedan:

    (1) Ibérico Ham (Jamón): https://spanskklubben.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-acorn-fed-100-iberico-ham-jamon-pata-negra-jabugo-sliced-80-gr.html

    (2) Ibérico axelskinka (Paleta): https://spanskklubben.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-acorn-fed-100-iberico-shoulder-ham-pata-negra-jabugo-sliced-80-gr.html

    (3) Traditionell cured rygg (Lomo): https://spanskklubben.se/charcuterie/cinco-jotas-lomo-pata-negra-traditional-with-paprika-pork-loin-of-acorn-fed-pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html

    (4) Shoulder-cut (Presa): https://spanskklubben.se/charcuterie/cinco-jotas-presa-pata-negra-shoulder-cut-of-acorn-fed-pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html

    Mått: 28,7 cm höjd x 18 cm bred x 4 cm djup.

    1. Förskivad skinka (jamón): 100 % iberisk fläskskinka, havssalt, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), surhetsreglerande medel E-331 (iii) (trinatriumcitrat), konserveringsmedel E-252 ( kaliumnitrat).
    2. Förskivad axelskinka (paleta): 100 % iberisk fläskaxel, havssalt, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), surhetsreglerande medel E-331 (iii) (trinatriumcitrat) , konserveringsmedel E-252 (kaliumnitrat).
    3. Förskivad traditionell charkrygg (lomo): 100 % iberisk fläskkarré, havssalt, paprika, kryddor, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), konserveringsmedel E-252 (kaliumnitrat) och E-250 (natriumnitrit).
    4. Förskivad axel (presa): 100 % iberisk fläskaxel, havssalt, paprika, vitlök, dextrin, dextros, socker, surhetsreglerande medel E-331(iii), färgämne E-120, konserveringsmedel E-252 och E-250 och antioxidant E-301.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    Ham 1344 / Shoulder Ham 1587 / Loin 1419 / Presa 1415 Kj
    Energivärde (Kcal)
    Ham 321 / Shoulder Ham 379 / Loin 339 / Presa 338 Kcal
    Fett
    Ham 21 / Shoulder Ham 27 / Loin 19 / Presa 22 g
    Mättade fetter
    Ham 7,5 / Shoulder Ham 10 / Loin 6,1 / Presa 7,7 g
    Kolhydrater
    Ham 0 / Shoulder Ham 0 / Loin 0 / Presa 0 g
    Sockerarter
    Ham 0 / Shoulder Ham 0 / Loin 0 / Presa 0 g
    Proteiner
    Ham 33 / Shoulder Ham 34 / Loin 42 / Presa 35 g
    Salt
    Ham 4,1 / Shoulder Ham 4,9 / Loin 3,5 / Presa 4,9 g

    (1) Skivad skinka (jamón), (2) färdigskivad axelskinka (paleta) och (3) färdigskivad rygg (lomo): Förvaras i kylskåp mellan 3º - 7ºC. När den öppnats, konsumera inom 7 dagar. Produkten klar för konsumtion. Ta ut ur kylen 15 minuter före servering.

    (4) Förskivad axel (presa): Förvaras i kylskåp (3º - 7º C). Ta ut ur kylen 15 minuter före servering. När den öppnats, förvara kyld i sin egen förpackning och konsumera inom 7 dagar.

    Artikelnr: SK01000000021B

    Producent: Sanchez Romero Carvajal Jabugo, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.