Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Handsnidad ekollonmatad 50 % Ibérico skinka (Jamón) “Admiración” Röd etikett – från Guijuelo, Salamanca
235,10 kr
Format:
Ras

Ibérico 50%
Vikt

100g
KROPPSDEL

Jamón
(Bakben)
GRIS DIET

Ekollon
(bellota)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mer än 36 Månader

Kvalitetsmärkt:
Röd

UTMÄRKELSER:
Bästa Jamon Iberico 2020 - Första Finalist

Vin/Drycker och Mat:

Blázquez´s Admiración ekollonmatade iberisk fläskskinka (jamón) kommer från ett delikat urval av deras exemplar uppfödda i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka. från frigående grisar. Bitar utvalda för sin unika karaktär. Härdade i Blázquez torktumlare enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmetoder, med 36 månaders härdning.
När den optimala beräknade härdningsperioden för varje produkt är över, skivar Blázquez produkten för hand och vakuumförpackar den till nå konsumenten på ett mer direkt och enkelt sätt.
Blázquez´s Admiración ekollonmatade iberisk fläskskinka (jamón) kommer från ett delikat urval av deras exemplar uppfödda i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka. från frigående grisar. Bitar utvalda för sin unika karaktär. Härdade i Blázquez torktumlare enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmetoder, med 36 månaders härdning.
När den optimala beräknade härdningsperioden för varje produkt är över, skivar Blázquez produkten för hand och vakuumförpackar den till nå konsumenten på ett mer direkt och enkelt sätt.
Skinka från iberiska grisar 50 % iberisk ras och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Ibéricos Blázquez, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.