Handskuren ekollonfödd 50 % iberisk skinka (Jamón) “Admiración” Röd etikett – från Guijuelo, Salamanca
218,48 kr
Format:
Ras


Ibérico 50%
Vikt


100g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Ekollon
(bellota)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mer än 36 Månader


Kvalitetsmärkt:
Röd


UTMÄRKELSER:
Bästa Jamon Iberico 2020 - Första Finalist


Vin/Drycker och Mat:


Blázquez Admiración, en iberisk fläskskinka (jamón) som fötts upp med ekollon, kommer från ett fint urval av deras exemplar som fötts upp i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i Montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka från grisar som föds upp på friland. Stycken som valts ut för sin unika karaktär. Torkad i Blázquez torkrum enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmässiga metoder, med 36 månaders torkning.
När den optimala beräknade mognadsperioden för varje produkt är över skär Blázquez produkten för hand och vakuumförpackar den för att nå konsumenten på ett mer direkt och enkelt sätt.
Blázquez Admiración, en iberisk fläskskinka (jamón) som fötts upp med ekollon, kommer från ett fint urval av deras exemplar som fötts upp i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i Montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka från grisar som föds upp på friland. Stycken som valts ut för sin unika karaktär. Torkad i Blázquez torkrum enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmässiga metoder, med 36 månaders torkning.
När den optimala beräknade mognadsperioden för varje produkt är över skär Blázquez produkten för hand och vakuumförpackar den för att nå konsumenten på ett mer direkt och enkelt sätt.
Skinka från iberiska grisar 50 % iberisk ras och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Ibéricos Blázquez, S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.