Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk
123,51 kr
Kategori
Sardeller
Typ
I Olivolja - Medelhavet
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
100g (55g avrunnen)
Format


Glasburk
Producent
Anxoves de L´Escala


Mat och Vin/Drycker:


Anxoves de L´Escala (M. Sureda) Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien. Liten glasburk på 100g netto (55g avrunnen), med cirka 14-19 filéer per burk.
Anxoves de L´Escala (M. Sureda) Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien. Liten glasburk på 100g netto (55g avrunnen), med cirka 14-19 filéer per burk.
Ansjovisfiléer (Engraulis Encrasicholus), olivolja och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 5º och 12º C.
Producent: Anxoves de L´Escala, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.