Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Ansjovisfiléer i olivolja (sardeller), hantverksmässigt, från Girona – Medelhavet, medium burk
127,61 kr
Format:
Kategori
Sardeller
Typ
I olivolja
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
80 g (50 g avrunnen)
Format
Burk - liten
Producent
Anxoves de L´Escala (M. Sureda)
Mat och Vin/Drycker:
Medelstor burk med 80 g netto (50 g avrunnen) Anxoves de L´Escala (M. Sureda) Ansjovisfiléer i olivolja (sardeller), hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala, Costa Brava (Girona), Katalonien.
Varje burk innehåller ca 14 - 16 filéer.
Sedan 1940 har M. Sureda bearbetat ansjovis, saltat den bästa fisken (ansjovis) och berett filéer som är halvkonserverade i olivolja eller marinerade i vinäger.
De väljer noggrant ut råvarorna med hjälp av traditionella metoder och kunskaper som har förts vidare från generation till generation, sedan de började på 600- och 500-talet f.Kr. med grekernas och feniciernas ankomst från Empúries, som ligger i kommunen L'Escala, på Costa Brava i Girona, Katalonien.
Denna urgamla konserveringsteknik, som gör det möjligt att konsumera färsk sommarfångad fisk under hela året, följdes senare av den romerska civilisationen.
Idag fortsätter Anchoas de la Escala SA med samma tradition och deras "Mujeres anchoeras" (Ansjoviskvinnor) är ansvariga för denna hantverksmässiga process. hantverksmässiga process.
Medelstor burk med 80 g netto (50 g avrunnen) Anxoves de L´Escala (M. Sureda) Ansjovisfiléer i olivolja (sardeller), hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala, Costa Brava (Girona), Katalonien.
Varje burk innehåller ca 14 - 16 filéer.
Sedan 1940 har M. Sureda bearbetat ansjovis, saltat den bästa fisken (ansjovis) och berett filéer som är halvkonserverade i olivolja eller marinerade i vinäger.
De väljer noggrant ut råvarorna med hjälp av traditionella metoder och kunskaper som har förts vidare från generation till generation, sedan de började på 600- och 500-talet f.Kr. med grekernas och feniciernas ankomst från Empúries, som ligger i kommunen L'Escala, på Costa Brava i Girona, Katalonien.
Denna urgamla konserveringsteknik, som gör det möjligt att konsumera färsk sommarfångad fisk under hela året, följdes senare av den romerska civilisationen.
Idag fortsätter Anchoas de la Escala SA med samma tradition och deras "Mujeres anchoeras" (Ansjoviskvinnor) är ansvariga för denna hantverksmässiga process. hantverksmässiga process.
Ansjovis (Engraulis encrasicholus), olivolja och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 5º och 12º C.
Producent: Anxoves de L´Escala, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.