Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Skivad Gran Reserva 100% Ibérico skinka, svart etikett – Pata Negra, Guijuelo, Salamanca
262,09 kr
Format:
Ras
Ibérico 100%
(pata negra)
Vikt
70g
KROPPSDEL
Jamón
(Bakben)
GRIS DIET
Ekollon
(bellota)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
Över 48 Månader
Kvalitetsmärkt:
Svart (Pata Negra)
Vin/Drycker och Mat:
70 g Joselito Gran Reserva skinka (jamón), svart etikett - Pata Negra, i vakuumförseglad förpackning. Från Guijuelo, Salamanca.
Den anses vara den bästa skinkan i världen. Joselito skinka är från 100% Ibérico grisar (pata negra). Grisen har utfodrats huvudsakligen med ekollon och naturliga betesmarker.
Joselitoskinka har unika smaker och egenskaper. Dess smak är mjuk, delikat och söt, något söt i attacken, vilket överraskar smaken av dess fett som smälter sublimt i gommen. Dess caña är lång och stiliserad och köttet är ljust, med färg mellan rött och lila. Dess fett är smaklöst som smälter i gommen, aromatiskt och flytande och intensivt och med en lång smak. Dess fettprocent är högre jämfört med andra skinkor, en av anledningarna till att den är så god och har en så intensiv smak. En makalös skinka!
70 g Joselito Gran Reserva skinka (jamón), svart etikett - Pata Negra, i vakuumförseglad förpackning. Från Guijuelo, Salamanca.
Den anses vara den bästa skinkan i världen. Joselito skinka är från 100% Ibérico grisar (pata negra). Grisen har utfodrats huvudsakligen med ekollon och naturliga betesmarker.
Joselitoskinka har unika smaker och egenskaper. Dess smak är mjuk, delikat och söt, något söt i attacken, vilket överraskar smaken av dess fett som smälter sublimt i gommen. Dess caña är lång och stiliserad och köttet är ljust, med färg mellan rött och lila. Dess fett är smaklöst som smälter i gommen, aromatiskt och flytande och intensivt och med en lång smak. Dess fettprocent är högre jämfört med andra skinkor, en av anledningarna till att den är så god och har en så intensiv smak. En makalös skinka!
Iberisk svinskinka och havssalt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Carnicas Joselito SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.