Sliced Great Reserve 100% Ibérico ham (Jamón), black label – Pata Negra, Guijuelo, Salamanca
255,90 kr
Format:
Ras


Ibérico 100%
(pata negra)
Vikt


70g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Ekollon
(bellota)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
Över 48 Månader


Kvalitetsmärkt:
Svart (Pata Negra)


Vin/Drycker och Mat:


Vacuum-sealed envelope package of 70 gr of Joselito Gran Reserva ham (jamón), black label - Pata Negra.
It is considered the best ham in the world. Joselito ham are from 100% Ibérico pigs (pata negra) from Guijuelo, Salamanca area. The pig has been fed mainly with acorns and natural pastures.
Joselito ham are of unique flavor and characteristics. Its flavor is soft, delicate and sweet, slightly sweet in the attack, surprising the unctuousness of its fat melting sublimely on the palate. Its caña is long and stylized and the meat is bright, with color between red and purple. Its fat is unctuous that melts on the palate, aromatic and fluid and intense and with a long flavor. Its percentage of fat is higher compared to other hams, one of the reasons why it is so good and has such an intense flavor. An incomparable ham!
Vacuum-sealed envelope package of 70 gr of Joselito Gran Reserva ham (jamón), black label - Pata Negra.
It is considered the best ham in the world. Joselito ham are from 100% Ibérico pigs (pata negra) from Guijuelo, Salamanca area. The pig has been fed mainly with acorns and natural pastures.
Joselito ham are of unique flavor and characteristics. Its flavor is soft, delicate and sweet, slightly sweet in the attack, surprising the unctuousness of its fat melting sublimely on the palate. Its caña is long and stylized and the meat is bright, with color between red and purple. Its fat is unctuous that melts on the palate, aromatic and fluid and intense and with a long flavor. Its percentage of fat is higher compared to other hams, one of the reasons why it is so good and has such an intense flavor. An incomparable ham!
Iberian pig ham and sea salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producer: Carnicas Joselito S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.