Ekollonmatad 50% Ibérico skinka (Jamón), röd etikett, från Cordoba, Andalusien, skivad 60g
195,42 kr
Vikt:
Ras


Ibérico 50%
Vikt


60g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Ekollon
(bellota)
Smak
Välsmakande
MOGNANDE
15 - 36 Månader


Kvalitetsmärkt:
Röd


Vin/Drycker och Mat:


60g förskivad COVAP esenciaúnica´s Ekollonmatad 50% Ibérico skinka (Jamón), röd etikett, torrlagd, röd etikett, från staden Pozoblanco (Córdoba), Andalusien, i vakuumförseglad förpackning.
60g förskivad COVAP esenciaúnica´s Ekollonmatad 50% Ibérico skinka (Jamón), röd etikett, torrlagd, röd etikett, från staden Pozoblanco (Córdoba), Andalusien, i vakuumförseglad förpackning.
Ibérico-vinskinka, salt, socker, surhetsreglerande medel (E-331iii), konserveringsmedel (E-250 och E-252), antioxidant (E-301), konserveringsmedel (E-250 och E-252), antioxidant (E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: S. Coop. And. Ganadera del Valle de los Pedroches (COVAP)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.