Jamón Ibérico 50% de cebo skinka, grön etikett – från Guijuelo, Salamanca, skivad
129,35 kr
Format:
Ras


Ibérico 50%
Vikt


100g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Campo
(Fritt Bete)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mer än 30 Månader


Kvalitetsmärkt:
Grön


Vin/Drycker och Mat:


100 gr förskivad Jamón Ibérico 50% de cebo skinka, grön etikett, i vakuumförpackning.
Blázquez Ibérico-skinkan anses vara en av de bästa skinkorna från Guijuelo, Salamanca.
Denna skinka är den enda som bevarar renheten hos den Ibérico-ras från vilken den kommer. Den utmärker sig genom sin kraftiga smak, vilket gör den till en speciell skinkbit.
100 gr förskivad Jamón Ibérico 50% de cebo skinka, grön etikett, i vakuumförpackning.
Blázquez Ibérico-skinkan anses vara en av de bästa skinkorna från Guijuelo, Salamanca.
Denna skinka är den enda som bevarar renheten hos den Ibérico-ras från vilken den kommer. Den utmärker sig genom sin kraftiga smak, vilket gör den till en speciell skinkbit.
Skinka från iberiska grisar 50 % iberisk ras och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Ibéricos Blázquez, S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.