Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Handsnidad ekollonmatad 100 % Ibérico skinka (Jamón), black label – Pata Negra, DOP Guijuelo, Salamanca
383,79 kr
Format:
Ras
Ibérico 100%
(pata negra)
Vikt
100g
KROPPSDEL
Jamón
(Bakben)
GRIS DIET
Ekollon
(bellota)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
Mer än 36 Månader
Kvalitetsmärkt:
Svart (Pata Negra)
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Guijuelo (Salamanca)
Vin/Drycker och Mat:
100 gr handsnidade av Aljomar ekollonmatad 100 % Ibérico skinka (jamón), black label - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Castille och Leon.
The handskuren genom knivskärning av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt framställd av Aljomars expertmästare.
Den äldsta i Aljomars källare , från 36 till 48 månaders naturlig härdning. Detta är den enda skinkan som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelin-stjärnor.
Denna produkt kommer från 100 % Ibérico-grisar, dvs. förfäderna till Ibérico-grisen var också 100 % Ibérico, vilket ger upphov till till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".
Aljomar fick ett djurskyddsintyg utfärdat av Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande genom hela vår produktionsprocess, från uppfödning av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användningen av god praxis i hela näringskedjan.
Ekollonmatad Ibérico-skinka är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt indikerar många studier de hjärthälsosamma fördelarna med denna produkt, dess antioxidantegenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.
100 gr handsnidade av Aljomar ekollonmatad 100 % Ibérico skinka (jamón), black label - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Castille och Leon.
The handskuren genom knivskärning av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt framställd av Aljomars expertmästare.
Den äldsta i Aljomars källare , från 36 till 48 månaders naturlig härdning. Detta är den enda skinkan som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelin-stjärnor.
Denna produkt kommer från 100 % Ibérico-grisar, dvs. förfäderna till Ibérico-grisen var också 100 % Ibérico, vilket ger upphov till till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".
Aljomar fick ett djurskyddsintyg utfärdat av Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande genom hela vår produktionsprocess, från uppfödning av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användningen av god praxis i hela näringskedjan.
Ekollonmatad Ibérico-skinka är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt indikerar många studier de hjärthälsosamma fördelarna med denna produkt, dess antioxidantegenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.
100 % iberisk ekollonmatad fläskskinka, salt, socker, konserveringsmedel (E-252, E-250), antioxidanter (E-331iii, E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Aljomar, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.