Handskuren ekollonfödd 100 % iberico skinka (Jamón), svart etikett – Pata Negra, DOP Guijuelo, Salamanca
335,40 kr
Format:
Ras


Ibérico 100%
(pata negra)
Vikt


100g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Ekollon
(bellota)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
Mer än 36 Månader


Kvalitetsmärkt:
Svart (Pata Negra)


Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Guijuelo (Salamanca)


Vin/Drycker och Mat:


100g handskuren Aljomar skinkan (jamón), 100 % iberisk skinkan, svart etikett - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och León.
Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.
De äldsta i Aljomars källare, 36-48 månaders naturlig lagring. Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.
Denna produkt kommer från 100 % iberiska grisar, det vill säga att stamfäderna till den iberiska grisen också var 100 % iberiska, vilket har gett upphov till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".
Aljomar har erhållit djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.
Ibérico-skinkan från ekollonuppfödning är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt visar ett flertal studier på de hjärtfrämjande fördelarna med denna produkt, dess antioxidativa egenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.
100g handskuren Aljomar skinkan (jamón), 100 % iberisk skinkan, svart etikett - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och León.
Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.
De äldsta i Aljomars källare, 36-48 månaders naturlig lagring. Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.
Denna produkt kommer från 100 % iberiska grisar, det vill säga att stamfäderna till den iberiska grisen också var 100 % iberiska, vilket har gett upphov till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".
Aljomar har erhållit djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.
Ibérico-skinkan från ekollonuppfödning är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt visar ett flertal studier på de hjärtfrämjande fördelarna med denna produkt, dess antioxidativa egenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.
100 % Ibérico-skorvskinkor från ekollonfödning, salt, socker, konserveringsmedel (E-252, E-250), antioxidanter (E-331iii, E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Aljomar, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.