Aljomar

Handskuren ekollonfödd 100 % iberico skinka (Jamón), svart etikett – Pata Negra, DOP Guijuelo, Salamanca

100g
Glutenfritt Laktosfritt Frigående

335,40 kr

3354.00 kr / kg inkl. moms

Format:
Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

Ham Quality icon

Lär dig de grundläggande begreppen för att förstå de olika färgetiketterna, ursprungsbeteckningarna och kvalitetstyperna för Ibérico- och Serranoskinka (jamón) och framben skinka (paleta).

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Ras

iberico 100

Ibérico 100%
(pata negra)

Vikt

100g

100g

KROPPSDEL

Jamón (back leg)

Jamón
(Bakben)

GRIS DIET

Bellota (acorn)

Ekollon
(bellota)

Smak

Mjuk

MOGNANDE

Mer än 36 Månader

Svart (Pata Negra)

Kvalitetsmärkt:

Svart (Pata Negra)


Guijuelo (Salamanca)

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Guijuelo (Salamanca)

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Tempranillo
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Starkvin: Sherry Fino
  • Lätt-medel Öl: Lageröl & Pilsner
  • Castille-Leon

    100g handskuren Aljomar skinkan (jamón), 100 % iberisk skinkan, svart etikett - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och León.

    Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.

    De äldsta i Aljomars källare, 36-48 månaders naturlig lagring. Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.

    Denna produkt kommer från 100 % iberiska grisar, det vill säga att stamfäderna till den iberiska grisen också var 100 % iberiska, vilket har gett upphov till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".

    Aljomar har erhållit djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.

    Ibérico-skinkan från ekollonuppfödning är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt visar ett flertal studier på de hjärtfrämjande fördelarna med denna produkt, dess antioxidativa egenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.

    100g handskuren Aljomar skinkan (jamón), 100 % iberisk skinkan, svart etikett - pata negra, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och León.

    Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.

    De äldsta i Aljomars källare, 36-48 månaders naturlig lagring. Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.

    Denna produkt kommer från 100 % iberiska grisar, det vill säga att stamfäderna till den iberiska grisen också var 100 % iberiska, vilket har gett upphov till ett renrasigt djur, allmänt känt som "Pata Negra".

    Aljomar har erhållit djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.

    Ibérico-skinkan från ekollonuppfödning är en källa till viktiga vitaminer och mineraler samt proteiner med högt biologiskt värde. Samtidigt visar ett flertal studier på de hjärtfrämjande fördelarna med denna produkt, dess antioxidativa egenskaper och dess höga innehåll av vitamin B1 för att bekämpa ångest och stress.

    100 % Ibérico-skorvskinkor från ekollonfödning, salt, socker, konserveringsmedel (E-252, E-250), antioxidanter (E-331iii, E-301).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1579 Kj
    Energivärde (Kcal)
    377 Kcal
    Fett
    g
    Mättade fetter
    g
    Kolhydrater
    g
    Sockerarter
    g
    Proteiner
    g
    Salt
    g

    Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.

    När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.

    Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.

    Artikelnr: SK01000000094

    Producent: Jamones Aljomar, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Handskuren ekollonfödd 100 % iberico skinka (Jamón), svart etikett – Pata Negra, DOP Guijuelo, Salamanca”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *