Payoyo

Artisan semi-cured goat cheese, wheel

2 kg

835,23 kr

417,62 kr / kg inkl. moms

Storlek:
Antal: Max 1

Skickas normalt inom 4 arbetsdagar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Get

Vikt

2kg

2kg

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Medium

awards

UTMÄRKELSER:

2017-2018 Bronze

awards

2020 Great Taste Awards

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig borstad
  • Mognad: Minimum of 35 days
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Andalusia-Cadiz

    Multiple award winner Payoyo cheese is a type of cheese made from the milk of Payoya goats in Villaluenga del Rosario and other mountain areas of the Sierra de Grazalema, in Cadiz, Andalusia. It began production in 1997 and has become a staple of Spanish delicatessen. The term payoyo is the demonym for Villaluenga del Rosario.

    Whole-milk cheese with enzymatic coagulation, very light in colour due to its natural rind, very creamy, nutty flavour, matured for at least 35 days, slightly acidic and tasty. Perfect to enjoy some tapas.

    Multiple award winner Payoyo cheese is a type of cheese made from the milk of Payoya goats in Villaluenga del Rosario and other mountain areas of the Sierra de Grazalema, in Cadiz, Andalusia. It began production in 1997 and has become a staple of Spanish delicatessen. The term payoyo is the demonym for Villaluenga del Rosario.

    Whole-milk cheese with enzymatic coagulation, very light in colour due to its natural rind, very creamy, nutty flavour, matured for at least 35 days, slightly acidic and tasty. Perfect to enjoy some tapas.

    Pasteurised goat's milk, salt, rennet, lactic ferments and egg lysozyme.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1645,4 Kj
    Energivärde (Kcal)
    393 Kcal
    Fett
    32,19 g
    Mättade fetter
    22,84 g
    Kolhydrater
    2,32 g
    Sockerarter
    0,25 g
    Proteiner
    23,49 g
    Salt
    1,77 g

    Store in a cool place or keep refrigerated at a temperature of approximately 8ºC.

    Artikelnr: SK03000000024

    Producer: Queso Payoyo, SL

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Artisan semi-cured goat cheese, wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *