García Baquero

La Cava Barus – Matured in cellar artisan cheese, wedge

250 gr

94,66 kr

378,64 kr / kg inkl. moms

Format:
Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får + Ko + Get

Vikt

250g

250g

Mjölkbehandling

Termiserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Medium

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig möglig
  • Mognad: Cured in a cellar
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Lätt Vitt: Verdejo (Rueda)
  • Cava
  • Food Pairing Suggestions

    Mat och Vin/Drycker:

  • Red fruits jams
  • Apples
  • Castilla-Ciudad

    The Cava Barus is a unique cheese, only possible to get in the Garcia Baquero cellars (Cavas), under the watchful eye of their master tuner who pampers and controls the temperature and humidity to achieve those exceptional nuances. Its taste of Mediterranean fruits with caramel marks and a slight spiciness will not leave you indifferent, you have to try it!

    Appearance: It has a straw-white colour with a semi-matt surface. Presence of numerous small eyes of mechanical and fermentation origin. Aroma: Its aroma reminds us of freshly milked raw milk. Intense, deep and warm. Taste: Mediterranean fruit flavours stand out with roasted and caramelised marks typical of sheep’s milk ripening. Texture: Unctuous, but consistent and resistant to cutting.

    The Cava Barus is a unique cheese, only possible to get in the Garcia Baquero cellars (Cavas), under the watchful eye of their master tuner who pampers and controls the temperature and humidity to achieve those exceptional nuances. Its taste of Mediterranean fruits with caramel marks and a slight spiciness will not leave you indifferent, you have to try it!

    Appearance: It has a straw-white colour with a semi-matt surface. Presence of numerous small eyes of mechanical and fermentation origin. Aroma: Its aroma reminds us of freshly milked raw milk. Intense, deep and warm. Taste: Mediterranean fruit flavours stand out with roasted and caramelised marks typical of sheep’s milk ripening. Texture: Unctuous, but consistent and resistant to cutting.

    Made with thermised cow's milk (60% min.), sheep's milk (12.5% min.) and goat's milk (12.5% min.), lactic ferments (milk), rennet, salt and calcium chloride.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1700 Kj
    Energivärde (Kcal)
    410 Kcal
    Fett
    34 g
    Mättade fetter
    23,3 g
    Kolhydrater
    1 g
    Sockerarter
    1 g
    Proteiner
    25 g
    Salt
    2 g

    Open 20 minutes before consumption and leave it at room temperature to highlight and enhance its aroma and flavour.

    Store refrigerated ideally between 4º and 8º C.

    Artikelnr: SK03000000066

    Producer: Lácteas García Baquero, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”La Cava Barus – Matured in cellar artisan cheese, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *