Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Cinco Jotas (5J) Tangramask “A timeless ritual” blandat paket presentset, färdigskivat
1 988 kr
Ras

Ibérico 100%
(pata negra)
Vikt

6 x 80 gr
KROPPSDEL

Jamón
(Bakben)
GRIS DIET

Ekollon
(bellota)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Minst 12 Månader

Kvalitetsmärkt:
Svart (Pata Negra)

Vin/Drycker och Mat:

Cinco Jotas (5J) Tangram Box - "En tidlös ritual" (El ritual atemporal).
Gratis leverans.
Cinco Jotas har alltid varit kopplad till konsten och geniet av Spanien. För att dekorera denna vackra kista anlitade Cinco Jotas konstnärerna Nacho Alegre och Ana Domínguez, nyckelexponenter för konceptuell och minimalistisk konst. Deras inspiration härrörde från den tidlösa ritualen av sniderikonsten, en gastronomisk upplevelse som börjar med skapandet av den perfekta skivan så att provsmakning av Cinco Jotas upphöjs till det sublima.
Tangram, som kommer från Kina, är ett av de äldsta brädspelen i världen. Bitarna är perfekta för att servera och dela Cinco Jotas på ett annat sätt.
Den innehåller följande: 2 färdigskivade 80 gr förpackningar Ibérico Ham pata negra (jamón), 2 färdigskivade 80 gr förpackningar av traditionell härdad rygg (lomo) pata negra, 2 färdigskivade 80 gr förpackningar med axelskuren (presa) pata negra, ett bambu tangram pussel, en uppsättning bambu pincett och en uppsättning linneservetter i bomull.
Länkar till de enskilda profilerna nedan:
(1) Ibérico Ham (Jamón): https://spanishclub.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-ecorn-fed-100-iberico -skinka-jamon-pata-negra-jabugo-skivor-80-gr.html
(2) Traditionell botad rygg (Lomo): https:/ /spanishclub.se/charcuterie/cinco-jotas-lomo-pata-negra-traditionell-med-paprika-fläskfilé-av-ekollon-matad-gris-100-iberico-förskivad-80-gr.html
(3) Shoulder-cut (Presa): https://spanishclub.se/charcuterie/cinco-jotas-presa-pata-negra-shoulder-cut-of-acorn-fed -pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html
Cinco Jotas (5J) Tangram Box - "En tidlös ritual" (El ritual atemporal).
Gratis leverans.
Cinco Jotas har alltid varit kopplad till konsten och geniet av Spanien. För att dekorera denna vackra kista anlitade Cinco Jotas konstnärerna Nacho Alegre och Ana Domínguez, nyckelexponenter för konceptuell och minimalistisk konst. Deras inspiration härrörde från den tidlösa ritualen av sniderikonsten, en gastronomisk upplevelse som börjar med skapandet av den perfekta skivan så att provsmakning av Cinco Jotas upphöjs till det sublima.
Tangram, som kommer från Kina, är ett av de äldsta brädspelen i världen. Bitarna är perfekta för att servera och dela Cinco Jotas på ett annat sätt.
Den innehåller följande: 2 färdigskivade 80 gr förpackningar Ibérico Ham pata negra (jamón), 2 färdigskivade 80 gr förpackningar av traditionell härdad rygg (lomo) pata negra, 2 färdigskivade 80 gr förpackningar med axelskuren (presa) pata negra, ett bambu tangram pussel, en uppsättning bambu pincett och en uppsättning linneservetter i bomull.
Länkar till de enskilda profilerna nedan:
(1) Ibérico Ham (Jamón): https://spanishclub.se/ham/cinco-jotas-hand-carved-ecorn-fed-100-iberico -skinka-jamon-pata-negra-jabugo-skivor-80-gr.html
(2) Traditionell botad rygg (Lomo): https:/ /spanishclub.se/charcuterie/cinco-jotas-lomo-pata-negra-traditionell-med-paprika-fläskfilé-av-ekollon-matad-gris-100-iberico-förskivad-80-gr.html
(3) Shoulder-cut (Presa): https://spanishclub.se/charcuterie/cinco-jotas-presa-pata-negra-shoulder-cut-of-acorn-fed -pig-100-iberico-pre-sliced-80-gr.html
- Förskivad skinka (jamón): 100 % iberisk fläskskinka, havssalt, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), surhetsreglerande medel E-331 (iii) (trinatriumcitrat), konserveringsmedel E-252 ( kaliumnitrat).
- Förskivad traditionell charkrygg (lomo): 100 % iberisk fläskkarré, havssalt, paprika, kryddor, antioxidant E-301 (natriumaskorbat), konserveringsmedel E-252 (kaliumnitrat) ) och E-250 (natriumnitrit).
- Förskivad axelskuren (presa): 100 % iberisk fläskaxel, havssalt, paprika, vitlök, dextrin, dextros, socker, surhetsreglerande medel E- 331(iii), färgämne E-120, konserveringsmedel E-252 och E-250 och antioxidant E-301.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
(1) Skivad skinka (jamón), (2) färdigskivad Traditionell skuren rygg (lomo): Förvaras i kylskåp mellan 3º - 7ºC. När den öppnats, konsumera inom 7 dagar. Produkten klar för konsumtion. Ta ut ur kylen 15 minuter före servering.
(3) Förskivad axel (presa): Förvaras i kylskåp (3º - 7º C). Ta ut ur kylen 15 minuter före servering. När den öppnats, förvara kyld i sin egen förpackning och konsumera inom 7 dagar.
Producent: Sanchez Romero Carvajal Jabugo, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.