Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Manchego gammal torkad fårost DOP, kil
152,43 kr
Format:
Mjölk
Får
Vikt
250g
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Fasta
Lagrade
Gammal
(Viejo)
Smak
Djärv
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Manchego
YTTERLIGARE EGENSKAPER:
Vin/Drycker och Mat:
Perfekt för tapas, Don Bernardo är en äkta 100 % manchegansk fårmjölksost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Den har mognat under speciella konserveringsförhållanden och varje del har undersökts med hjälp av en strikt kontroll som säkerställer produktens kvalitet.
Don Bernardo bär tillsynsrådets sigill, ett sigill som identifierar varje stycke som unikt, vilket gör det till det nummer 1 som säljer Manchego-ostmärket i Spanien (Källa: Nielsen).
Den perfekta osten att avnjutas när som helst på dagen som aperitif, tapas, förrätt eller efterrätt.
Finn mer fullständig information om Manchego-ost på vår blogg: läs mer .. .
Perfekt för tapas, Don Bernardo är en äkta 100 % manchegansk fårmjölksost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Den har mognat under speciella konserveringsförhållanden och varje del har undersökts med hjälp av en strikt kontroll som säkerställer produktens kvalitet.
Don Bernardo bär tillsynsrådets sigill, ett sigill som identifierar varje stycke som unikt, vilket gör det till det nummer 1 som säljer Manchego-ostmärket i Spanien (Källa: Nielsen).
Den perfekta osten att avnjutas när som helst på dagen som aperitif, tapas, förrätt eller efterrätt.
Finn mer fullständig information om Manchego-ost på vår blogg: läs mer .. .
Pasteuriserad fårmjölk, salt, kalciumklorid, konserveringsmedel (ägglysozym), mjölksyrafermenter och löpe. Konserveringsmedel i svål E-202 och E-235. Oätligt svål.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Den idealiska lagringstemperaturen är mellan 1º och 8º C (aldrig över 15º C). Det är lämpligt att täcka ytan på osten med vaxat papper när den har skurits.
När du ska äta den, låt osten vila i rumstemperatur i cirka 10 minuter för att njuta av full smak.
För kortvarig konsumtion, lämna den utanför kylen, mellan 16º och 20º C, i en träbaserad ostkylare som isolerar den från fukt och låter osten "andas".
Producent: Lactalis Forlasa, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.