Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Mandelkaka (mandelkaka), från Galicien, medelstor
144,48 kr
Storlek:
Kategori
Almond cake
Typ
Tarta de Santiago style
Volym
570 gr
Produktion
Stor Tillverkare
Format

Plastlaminering
Producent
Tartas Ancano

Mat och Vin/Drycker:

570 g medelstor Tartas Ancano mandelkaka (tarta de almendras), från staden Portomarín (Lugo), Galicien.
Denna tårta har en diameter på 24 cm, kommer i en kartong på 25,5 cm x 26,5 cm.
Sedan 1914 görs Ancano-mandelkakor vid foten av pilgrimsvägen till Santiago de Compostela (St. Jakobs väg). Portomarín är en av de emblematiska platserna på den sista delen av den franska vägen. I den här byn hittar tusentals pilgrimer varje år skydd och en välförtjänt vila på en av de mest spännande resor som kan göras, oavsett om det är för hängivenhet, turism eller sport. Tartas Ancano är vid deras sida.
En form av kultur är också ett sätt att göra det nödvändiga till en anledning att njuta av livet. Att smaka på den välsmakande Tartas Ancano är ett av nöjena från den gastronomiska kulturen i Galicien. Till frukost, efterrätt, mellanmål eller mellan måltiderna intar Tartas Ancano en framträdande plats i galicisk konfektyr.
570 g medelstor Tartas Ancano mandelkaka (tarta de almendras), från staden Portomarín (Lugo), Galicien.
Denna tårta har en diameter på 24 cm, kommer i en kartong på 25,5 cm x 26,5 cm.
Sedan 1914 görs Ancano-mandelkakor vid foten av pilgrimsvägen till Santiago de Compostela (St. Jakobs väg). Portomarín är en av de emblematiska platserna på den sista delen av den franska vägen. I den här byn hittar tusentals pilgrimer varje år skydd och en välförtjänt vila på en av de mest spännande resor som kan göras, oavsett om det är för hängivenhet, turism eller sport. Tartas Ancano är vid deras sida.
En form av kultur är också ett sätt att göra det nödvändiga till en anledning att njuta av livet. Att smaka på den välsmakande Tartas Ancano är ett av nöjena från den gastronomiska kulturen i Galicien. Till frukost, efterrätt, mellanmål eller mellan måltiderna intar Tartas Ancano en framträdande plats i galicisk konfektyr.
Mandel (36%), socker, pastöriserat flytande ägg, margarin (kokosfett, solrosolja, vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, surhetsmedel: citronsyra, arom), majsstärkelse, majsmjöl, dextros, salt, förtjockningsmedel: xantangummi och jäsningsmedel: natriumbikarbonat, konserveringsmedel: sorbinsyra, bambufiber, fuktighetsbevarande medel: sorbitol och glycerin.
Strössel: florsocker (socker, vegetabiliskt solrosfett), anti- kakmedel: kiseldioxid, antioxidant: tokoferolrikt extrakt).
Glutenfri. Laktosfri. Fri från palmolja.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval och torr plats.
Producent: Tartas Ancano, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.