Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Birba Surtido – Klassiskt sortiment av 11 sorters Birba-kex, från Girona, kartong
168,10 kr
Format:
Kategori
Biscuits
Typ
Traditional from Catalonia
Volym
500 gr
Produktion
Hantverkare & Småproducenter
Format
Plastlaminering
Producent
Birba
500 g Birba Surtido - Klassiskt sortiment av 11 typer av Birba-kex, från Girona, i kartongförpackning, från staden Camprodon, Girona, Katalonien.
Ett unikt sortiment! Med elva olika varianter som kommer från elva hantverksrecept. Tillverkad som i slutet av 1800-talet, ger varje kex den tid den behöver, noggrant val av ingredienser och med största noggrannhet i tillverkningsprocessen. Det är därför varje kex är unikt och varje kex har ett namn. Allt utan konserveringsmedel eller konstgjord färg och med naturliga ingredienser.
Dessa 11 typer av kex är:
Brisaletchoklad: Biscuit mille-feuille fylld med läcker chokladgrädde.
Ametllat: Läckert mandelkex gjort med ett recept från slutet av 1800-talet. Girona Utmärkt kvalitetsstämpel.
Russos Chocolate: Biscuit mille-feuille fylld med hasselnötsgrädde och doppad i choklad.
Pirineic Chocolate: Läckert kex med en touch av hasselnötter, ägg, smör och doppat i chokladfondant.
Bescuit: Traditionellt äggsvampfinger, sött, lätt, mycket fluffigt.
Boer Vainilla: Läcker kex mille-feuille fylld med utsökt vaniljkräm.
Boer Coco: Crunchy kex mille -feuille fylld med kokosgrädde.
Crema del Canigó: Handgjorda kexrecept med mandel, ägg och smör.
Cubano: Läcker rullad rån handgjord med ett recept från slutet av 1800-talet, endast med naturliga ingredienser, mycket krispigt.
Nuria: En av de mest traditionella kexen med en unik smak. Precis som hemmagjorda, med ägg, mjölk, smör och socker.
Fruits d'Or: Knäckigt kex mille-feuille fylld med kokosgrädde och doppad i äkta chokladfondant.
500 g Birba Surtido - Klassiskt sortiment av 11 typer av Birba-kex, från Girona, i kartongförpackning, från staden Camprodon, Girona, Katalonien.
Ett unikt sortiment! Med elva olika varianter som kommer från elva hantverksrecept. Tillverkad som i slutet av 1800-talet, ger varje kex den tid den behöver, noggrant val av ingredienser och med största noggrannhet i tillverkningsprocessen. Det är därför varje kex är unikt och varje kex har ett namn. Allt utan konserveringsmedel eller konstgjord färg och med naturliga ingredienser.
Dessa 11 typer av kex är:
Brisaletchoklad: Biscuit mille-feuille fylld med läcker chokladgrädde.
Ametllat: Läckert mandelkex gjort med ett recept från slutet av 1800-talet. Girona Utmärkt kvalitetsstämpel.
Russos Chocolate: Biscuit mille-feuille fylld med hasselnötsgrädde och doppad i choklad.
Pirineic Chocolate: Läckert kex med en touch av hasselnötter, ägg, smör och doppat i chokladfondant.
Bescuit: Traditionellt äggsvampfinger, sött, lätt, mycket fluffigt.
Boer Vainilla: Läcker kex mille-feuille fylld med utsökt vaniljkräm.
Boer Coco: Crunchy kex mille -feuille fylld med kokosgrädde.
Crema del Canigó: Handgjorda kexrecept med mandel, ägg och smör.
Cubano: Läcker rullad rån handgjord med ett recept från slutet av 1800-talet, endast med naturliga ingredienser, mycket krispigt.
Nuria: En av de mest traditionella kexen med en unik smak. Precis som hemmagjorda, med ägg, mjölk, smör och socker.
Fruits d'Or: Knäckigt kex mille-feuille fylld med kokosgrädde och doppad i äkta chokladfondant.
Vetemjöl (45,3%), socker, choklad (10,7%) (kakaopasta, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin), kokosolja, färska ägg (2,7%), smör ( 2,4%), mandel, dextros, kokos, mjölk (0,7%), hasselnötter, olivolja, jäsmedel (natrium och ammoniumbikarbonat), glukossirap, salt, vaniljsmak, citronolja.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval, torr plats borta från solljus.
Producent: Galetes Camprodon SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.