Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Vit tonfiskmage (Ventresca de Bonito del Norte) MSC-certifierad, i ekologisk olivolja, från Kantabriska havet, burk
228,71 kr
Format:
Kategori
Bonito
Typ
Belly (Ventresca)
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
112g (81g drained)
Format
Burk - liten
Producent
Zallo
Burk med 112 gr (81 grdrained) Zallo White tuna buk (Ventresca de Bonito del Norte), i ekologisk jungfruolja, från Kantabriska havet och beredd i Bermeo (Baskien). Kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske
Ventresca de Bonito del Norte (thunnus alalunga) fångas i Kantabriska havet mellan juni och oktober. Den kännetecknas av sitt vita och möra kött (det är den mjukaste delen av tonfisken), mjuka smak och saftiga konsistens. Ventresca, även känd i Spanien som "ijada" eller "vientre", är den nedre delen av fisken, belägen strax under huvudet.
Läkare och dietister rekommenderar konsumtion av nordlig bonito för dess höga innehåll av Omega-3, bidrar till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Den presenteras i tunna filéer i olivolja. Handpackad och steriliserad.
När vi äter vit tonfisk äter vi hälsosam och hälsosam mat, nödvändig för en balanserad kost. Dess höga näringsvärde ökar när den är konserverad. Dessutom kan konserverad vit tonfisk dra nytta av det extra näringsvärdet av andra produkter (som olivolja).
Vit tonfiskmage är rik på proteiner (av högt biologiskt värde) och innehåller en stor mängd vitaminer (A, B, B12 och D, samt E, som har en skyddande antioxidanteffekt). Det ger mineraler som kalcium och jod, som är avgörande för ämnesomsättningen.
Dess kött är rikt på omega-3-fettsyror som bidrar till att sänka kolesterol- och triglyceridnivåerna i blodet. Detta bidrar till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Dessutom är omega-3 väsentligt i nervvävnad och i näthinnan, eftersom det utgör en del av dess celler.
Det är ett starkt rekommenderat livsmedel för den fullständiga neurologiska och okulära utvecklingen hos barn, som näthinnan. och nervsystemet är fortfarande under bildning.
Burk med 112 gr (81 grdrained) Zallo White tuna buk (Ventresca de Bonito del Norte), i ekologisk jungfruolja, från Kantabriska havet och beredd i Bermeo (Baskien). Kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske
Ventresca de Bonito del Norte (thunnus alalunga) fångas i Kantabriska havet mellan juni och oktober. Den kännetecknas av sitt vita och möra kött (det är den mjukaste delen av tonfisken), mjuka smak och saftiga konsistens. Ventresca, även känd i Spanien som "ijada" eller "vientre", är den nedre delen av fisken, belägen strax under huvudet.
Läkare och dietister rekommenderar konsumtion av nordlig bonito för dess höga innehåll av Omega-3, bidrar till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Den presenteras i tunna filéer i olivolja. Handpackad och steriliserad.
När vi äter vit tonfisk äter vi hälsosam och hälsosam mat, nödvändig för en balanserad kost. Dess höga näringsvärde ökar när den är konserverad. Dessutom kan konserverad vit tonfisk dra nytta av det extra näringsvärdet av andra produkter (som olivolja).
Vit tonfiskmage är rik på proteiner (av högt biologiskt värde) och innehåller en stor mängd vitaminer (A, B, B12 och D, samt E, som har en skyddande antioxidanteffekt). Det ger mineraler som kalcium och jod, som är avgörande för ämnesomsättningen.
Dess kött är rikt på omega-3-fettsyror som bidrar till att sänka kolesterol- och triglyceridnivåerna i blodet. Detta bidrar till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Dessutom är omega-3 väsentligt i nervvävnad och i näthinnan, eftersom det utgör en del av dess celler.
Det är ett starkt rekommenderat livsmedel för den fullständiga neurologiska och okulära utvecklingen hos barn, som näthinnan. och nervsystemet är fortfarande under bildning.
Vit tonfiskmage (ventresca de bonito - thunnus alalunga), ekologisk jungfruolja och salt.
Lämplig för celiaki.
Allergener: innehåller fisk.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
När produkten har öppnats förvaras den vid 0-4°C täckt av olivoljan i burken och konsumeras inom 72 timmar.
Producent: Conservas Zallo, SA
Grundades 1926.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.