Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, manzanillasort, burk
37,96 kr
41,58 kr 8,7%
Format:
Kategori
Oliver
Typ
Manzanilla stuffed with anchovies
Produktion
Storproducent
Vikt
150 gr drained
Format
Burk - liten
Producent
La Española
Vin/Drycker och Mat:
350 g burk (med en dränerad vikt på 150 g) av La Española gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, manzanillasort, från staden Alcoy (Alicante), Valencia.
De flesta klassiska fyllda oliver (aceitunas verdes rellenas de anchoa). Gjord med utvalda Manzanilla Fina oliver. Försiktigt urkärnade och fyllda med ansjovis, vilket möjliggör en utmärkt kombination som kännetecknar deras fantastiska smak.
Spanska fyllda oliver föddes i början av förra seklet när medelhavsansjovisen kombinerades med den fina manzanillaoliven. En kombination så läcker att den blev en av de mest populära tapas i Spanien.
350 g burk (med en dränerad vikt på 150 g) av La Española gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, manzanillasort, från staden Alcoy (Alicante), Valencia.
De flesta klassiska fyllda oliver (aceitunas verdes rellenas de anchoa). Gjord med utvalda Manzanilla Fina oliver. Försiktigt urkärnade och fyllda med ansjovis, vilket möjliggör en utmärkt kombination som kännetecknar deras fantastiska smak.
Spanska fyllda oliver föddes i början av förra seklet när medelhavsansjovisen kombinerades med den fina manzanillaoliven. En kombination så läcker att den blev en av de mest populära tapas i Spanien.
Gröna manzanillaoliver, salt, ansjovisfyllning 6 % (ansjovis, stabiliseringsmedel: natriumalginat), smakförstärkare: mononatriumglutamat, surgörare: citronsyra, antioxidant: askorbinsyra.
Innehåller fisk.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval, torr plats.
När öppnad, förvara i kyl och konsumera inom 7 dagar.
Producent: La Española Alimentaria Alcoyana, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.