Gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, sorten Manzanilla, burk
30,34 kr
33,48 kr 9,4%
Format:
Kategori
Oliver
Typ
Manzanilla fyllda med ansjovis
Produktion
Storproducent
Vikt
150g avrunnen
Format

Burk - liten
Producent
La Española

Vin/Drycker och Mat:

350g burk (med en avrunnen vikt på 150g) av La Española gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, sort Manzanilla, från staden Alcoy (Alicante), Valencia Community.
De mest klassiska fyllda oliverna (aceitunas verdes rellenas de anchoa). Tillverkade med utvalda oliver av typen Manzanilla Fina. De är noggrant urkärnade och fyllda med ansjovis, vilket ger en utmärkt kombination som kännetecknar deras goda smak.
Spanska fyllda oliver föddes i början av förra seklet när ansjovisen från Medelhavet kombinerades med den fina manzanillaolivan. En kombination som var så läcker att den blev en av de mest populära tapas i Spanien.
350g burk (med en avrunnen vikt på 150g) av La Española gröna oliver fyllda med ansjovis, Clásicas, sort Manzanilla, från staden Alcoy (Alicante), Valencia Community.
De mest klassiska fyllda oliverna (aceitunas verdes rellenas de anchoa). Tillverkade med utvalda oliver av typen Manzanilla Fina. De är noggrant urkärnade och fyllda med ansjovis, vilket ger en utmärkt kombination som kännetecknar deras goda smak.
Spanska fyllda oliver föddes i början av förra seklet när ansjovisen från Medelhavet kombinerades med den fina manzanillaolivan. En kombination som var så läcker att den blev en av de mest populära tapas i Spanien.
Gröna manzanillaoliver, salt, ansjovisfyllning 6 % (ansjovis, stabiliseringsmedel: natriumalginat), smakförstärkare: mononatriumglutamat, syra: citronsyra, antioxidant: askorbinsyra.
Innehåller fisk.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats.
När den har öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera den inom 7 dagar.
Producent: La Española Alimentaria Alcoyana, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.