Serrano framben skinka (paleta), benfri halvdel, från Huesca, Aragonien
324,21 kr
Ras


Serrano
(Vitgris)
Vikt


1,3 kg
KROPPSDEL


Paleta
(Framben)
GRIS DIET


Cebo de Granja
(Foder från Gården)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mindre än 9 Månader


Vin/Drycker och Mat:


Ca 1,3 kg Mayoral (La Pirenaica) Serrano framben skinka (paleta), benfri halvt mittstycke, i vakuumförpackning.
De halva centrumen av axelskinkor lagras med ben i minst 7 månader. När axelskinkan är färdig att ätas urbenas den för hand och bitarna formas. Formatet är idealiskt för att enkelt skära upp, och dess form gör det möjligt att skära skivor i olika storlekar för att kunna servera produkten i tapas, smörgåsar eller recept. Intensiv, behaglig och balanserad smak, med sin spektakulära fettveto.
Mayoral: Företaget ligger i Somontano de Barbastro i Huesca och grundades 1950 vid foten av Pyrenéerna för att producera fläskprodukter. Sedan dess har man fortsatt det arbete som påbörjades för tre generationer sedan och behåller de gamla recepten och hemligheterna kring tillverknings- och mognadsprocessen för dessa traditionella produkter. Denna hantverksmässiga produktion kompletteras av ett noggrant urval av råvaror, liksom införlivandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Ca 1,3 kg Mayoral (La Pirenaica) Serrano framben skinka (paleta), benfri halvt mittstycke, i vakuumförpackning.
De halva centrumen av axelskinkor lagras med ben i minst 7 månader. När axelskinkan är färdig att ätas urbenas den för hand och bitarna formas. Formatet är idealiskt för att enkelt skära upp, och dess form gör det möjligt att skära skivor i olika storlekar för att kunna servera produkten i tapas, smörgåsar eller recept. Intensiv, behaglig och balanserad smak, med sin spektakulära fettveto.
Mayoral: Företaget ligger i Somontano de Barbastro i Huesca och grundades 1950 vid foten av Pyrenéerna för att producera fläskprodukter. Sedan dess har man fortsatt det arbete som påbörjades för tre generationer sedan och behåller de gamla recepten och hemligheterna kring tillverknings- och mognadsprocessen för dessa traditionella produkter. Denna hantverksmässiga produktion kompletteras av ett noggrant urval av råvaror, liksom införlivandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Skinka av fläskskuldra, salt, konserveringsmedel (E-250, E-252), antioxidant (E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.
När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.
Producent: Pirenaica del Jamón, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.