Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Serrano Shoulder Skinka (paleta), benfri halvdel, från Huesca, Aragon
360,90 kr
Ras
Serrano
(Vitgris)
Vikt
1.3 kg
KROPPSDEL
Paleta
(Framben)
GRIS DIET
Cebo de Granja
(Foder från Gården)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mindre än 9 Månader
Vin/Drycker och Mat:
Ca. 1,3 kg Mayoral (La Pirenaica) Serrano Shoulder Skinka (paleta), benfri halva mittstycke, i vakuumförseglad förpackning.
Halva mitten av axelskinkor härdas med ben i minst 7 månader. När axelskinkan är klar att ätas urbenas den för hand och bitarna formas. Formatet är idealiskt för enkel skärning och dess form gör att vi kan skära skivor i olika storlekar, för att kunna servera produkten i tapas, smörgåsar eller recept. Intensiv, behaglig och balanserad smak, med sitt spektakulära veto mot fett.
Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Ca. 1,3 kg Mayoral (La Pirenaica) Serrano Shoulder Skinka (paleta), benfri halva mittstycke, i vakuumförseglad förpackning.
Halva mitten av axelskinkor härdas med ben i minst 7 månader. När axelskinkan är klar att ätas urbenas den för hand och bitarna formas. Formatet är idealiskt för enkel skärning och dess form gör att vi kan skära skivor i olika storlekar, för att kunna servera produkten i tapas, smörgåsar eller recept. Intensiv, behaglig och balanserad smak, med sitt spektakulära veto mot fett.
Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.
Fläskskinka, salt, konserveringsmedel (E-250, E-252), antioxidant (E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.
När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.
Producent: Pirenaica del Jamón, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.