Mayoral (La Pirenaica)

Serrano Ham (jamón) Reserva ETG, boneless half center section, from Huesca, Aragon

2,3 kg - 2,8 kg

647,87 kr

231.38 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Ras

Serano

Serrano
(Vitgris)

Vikt

2,3 kg - 2,8 kg

2,3 kg - 2,8 kg

KROPPSDEL

Jamón (back leg)

Jamón
(Bakben)

GRIS DIET

Cebo de Granja - farm feed

Cebo de Granja
(Foder från Gården)

Smak

Intensiv

MOGNANDE

Minst 12 Månader

Jamón Serrano (Traditionell Specialitet Garanterad)

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Jamón Serrano (Traditionell Specialitet Garanterad)

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Tempranillo
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Starkvin: Sherry Fino
  • Lätt-medel Öl: Lageröl & Pilsner
  • Aragon-Huesca

    Approx. 2,3 kg - 2,8 kg of Mayoral (La Pirenaica) Serrano Ham Reserva half center section of jamón leg, in vacuum-sealed packaging.

    The half-center section of hams is made from hams following the tradition and standards of the Traditional Speciality Guaranteed (ETG). The minimum curing period is 12 months. Once the ham is ready to eat, its bones are removed by hand and the pieces are shaped. Intense, pleasant, and balanced flavour, with just the right amount of fat.

    Mayoral: Based in Somontano de Barbastro, Huesca, it was founded at the foot of the Pyrenees mountains in 1950 to produce pork products. Since then, they have continued the work that began three generations ago, keeping the old recipes and the secrets of the production and curing process of these traditional products. This artisan production is complemented by a meticulous selection of raw materials, as well as the incorporation of new technologies and quality certificates.

    Approx. 2,3 kg - 2,8 kg of Mayoral (La Pirenaica) Serrano Ham Reserva half center section of jamón leg, in vacuum-sealed packaging.

    The half-center section of hams is made from hams following the tradition and standards of the Traditional Speciality Guaranteed (ETG). The minimum curing period is 12 months. Once the ham is ready to eat, its bones are removed by hand and the pieces are shaped. Intense, pleasant, and balanced flavour, with just the right amount of fat.

    Mayoral: Based in Somontano de Barbastro, Huesca, it was founded at the foot of the Pyrenees mountains in 1950 to produce pork products. Since then, they have continued the work that began three generations ago, keeping the old recipes and the secrets of the production and curing process of these traditional products. This artisan production is complemented by a meticulous selection of raw materials, as well as the incorporation of new technologies and quality certificates.

    Pork ham, salt, preservatives (E-250, E-252), antioxidant (E-301).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    806,9 Kj
    Energivärde (Kcal)
    191,2 Kcal
    Fett
    4,7 g
    Mättade fetter
    1,8 g
    Kolhydrater
    Less than 0,5 g
    Sockerarter
    Less than 0,5 g
    Proteiner
    37,3 g
    Salt
    5,4 g

    Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.

    När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.

    Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.

    Artikelnr: SK01000000036

    Producer: Pirenaica del Jamón, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Serrano Ham (jamón) Reserva ETG, boneless half center section, from Huesca, Aragon”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *