Serrano Ham (jamón) Reserva ETG, boneless half center section, from Huesca, Aragon
647,87 kr
Ras


Serrano
(Vitgris)
Vikt


2,3 kg - 2,8 kg
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Granja
(Foder från Gården)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Minst 12 Månader


Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Jamón Serrano (Traditionell Specialitet Garanterad)


Vin/Drycker och Mat:


Approx. 2,3 kg - 2,8 kg of Mayoral (La Pirenaica) Serrano Ham Reserva half center section of jamón leg, in vacuum-sealed packaging.
The half-center section of hams is made from hams following the tradition and standards of the Traditional Speciality Guaranteed (ETG). The minimum curing period is 12 months. Once the ham is ready to eat, its bones are removed by hand and the pieces are shaped. Intense, pleasant, and balanced flavour, with just the right amount of fat.
Mayoral: Based in Somontano de Barbastro, Huesca, it was founded at the foot of the Pyrenees mountains in 1950 to produce pork products. Since then, they have continued the work that began three generations ago, keeping the old recipes and the secrets of the production and curing process of these traditional products. This artisan production is complemented by a meticulous selection of raw materials, as well as the incorporation of new technologies and quality certificates.
Approx. 2,3 kg - 2,8 kg of Mayoral (La Pirenaica) Serrano Ham Reserva half center section of jamón leg, in vacuum-sealed packaging.
The half-center section of hams is made from hams following the tradition and standards of the Traditional Speciality Guaranteed (ETG). The minimum curing period is 12 months. Once the ham is ready to eat, its bones are removed by hand and the pieces are shaped. Intense, pleasant, and balanced flavour, with just the right amount of fat.
Mayoral: Based in Somontano de Barbastro, Huesca, it was founded at the foot of the Pyrenees mountains in 1950 to produce pork products. Since then, they have continued the work that began three generations ago, keeping the old recipes and the secrets of the production and curing process of these traditional products. This artisan production is complemented by a meticulous selection of raw materials, as well as the incorporation of new technologies and quality certificates.
Pork ham, salt, preservatives (E-250, E-252), antioxidant (E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.
När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.
Producer: Pirenaica del Jamón, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.