Jamón (skinka) de cebo Ibérico 50%, mittstycke benfritt
1 988 kr
Ras


Ibérico 50%
Vikt


2,5 kg
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Granja
(Foder från Gården)
Smak
Välsmakande
MOGNANDE
Mer än 24 Månader


Kvalitetsmärkt:
Vit


Vin/Drycker och Mat:


Ca 2,5 kg Ibérico Sierra Azuaga´s Jamón (skinka) de Cebo Ibérico (50 %), mittstycke benfritt, från staden Zuera (Zaragoza), Aragonien, i vakuumförpackning.
Från den ädla delen av en 50% renrasig Ibérico de Cebo skinka. Urbenad och polerad för bättre användning och hantering, för att undvika produktspill.
Ca 2,5 kg Ibérico Sierra Azuaga´s Jamón (skinka) de Cebo Ibérico (50 %), mittstycke benfritt, från staden Zuera (Zaragoza), Aragonien, i vakuumförpackning.
Från den ädla delen av en 50% renrasig Ibérico de Cebo skinka. Urbenad och polerad för bättre användning och hantering, för att undvika produktspill.
Ibérico-vinskinka, salt, socker och konserveringsmedel (E-252 och E-250).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills den vakuumförseglade förpackningen öppnas är det bäst att förvara den i kylskåpet. Om du väljer att förvara den utanför kylskåpet, förvara den på en plats med konstant temperatur och borta från direkt solljus. Kontrollera att förpackningen inte förlorar sitt vakuum. Om det har hänt måste den konsumeras så snart som möjligt.
När förpackningen har öppnats och delvis konsumerats bör den helst förvaras i kylskåpet. Vi rekommenderar att den förvaras i en tupper eller att den förpackas med plastfilm för att bevara den och undvika att den blir för torr.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt. Skinkor som skärs upp bör konsumeras omedelbart eller täckas med plastfolie för att undvika att skinkan utsätts för långvarig luftpåverkan.
Producent: Campodulce Curados S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.