Ekollonmatad 50% Ibérico framben skinka (Paleta), röd etikett, från Guijuelo, Salamanca, skivad
133,26 kr
Ras


Ibérico 50%
Vikt


100g
KROPPSDEL


Paleta
(Framben)
GRIS DIET


Ekollon
(bellota)
Smak
Intensiv
MOGNANDE
Mer än 36 Månader


Kvalitetsmärkt:
Röd


Vin/Drycker och Mat:


Blázquez ekollonmatade Ibérico-axelskinka (paleta) kommer från ett känsligt urval av deras exemplar uppfödda i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka från frigående grisar. Bitar utvalda för sin unika karaktär. Härdade i Blázquez torktumlare enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmetoder, med 36 månaders härdning.
Blázquez ekollonmatade Ibérico-axelskinka (paleta) kommer från ett känsligt urval av deras exemplar uppfödda i frihet på de bästa ängarna med betesmarker och ekollon i montanera i Guijuelo, Salamanca.
Skinka från frigående grisar. Bitar utvalda för sin unika karaktär. Härdade i Blázquez torktumlare enligt erfarenheten av deras traditionellt hantverksmetoder, med 36 månaders härdning.
Axelskinka från Ibérico pigs 50% iberisk ras och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Ibéricos Blázquez, S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.