Jamón (skinka) de Trevelez (IGP), från Granada, i extra tunna skivor
61,04 kr
Ras


Serrano
(Vitgris)
Vikt


120g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Campo
(Fritt Bete)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
15 - 36 Månader


Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Jamon de Trevelez (Granada)


Vin/Drycker och Mat:


Mat och Vin/Drycker:


120g förskurna tunna skivor av Antonio Álvarez Jamón (skinka) de Trevélez (IGP) från staden Trevélez (Granada) i Andalusien. I förpackning med skyddande atmosfär.
Mer än 20 månaders lagring i naturparken Sierra Neveda (Granada).
120g förskurna tunna skivor av Antonio Álvarez Jamón (skinka) de Trevélez (IGP) från staden Trevélez (Granada) i Andalusien. I förpackning med skyddande atmosfär.
Mer än 20 månaders lagring i naturparken Sierra Neveda (Granada).
Skinka av gris och vanligt havssalt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Antonio Alvarez Jamones, S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.